Моята кошница

Garmin Vivofit jr. 3 Black Cosmic band

Каталожен номер: 4011988
179.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 31.62 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

EXPLORE YOUR WORLD: vívofit jr. 3 е просто fitness tracker за деца. Той е интуитивно изживяване, в което активностите на детето отключват приключенски образователни приложения* по целия свят!

Заедно с теб като спътник, детето ти ще се наслади на образователни приключения, ще научи за известни забележителности и ще разгадава мистерии, докато изследва света на Древна Гърция до връх Еверест. Дори при силна слънчева светлина цветният дисплей гарантира, че ще вижда всичко необходимо по време на приключенията си.

Придружава се от батерия, която се сменя лесно и издържа до 1 година — не се нуждае от презареждане. Каишката се регулира, за да приляга плътно дори и на най-малките китки.

Каишката е подходяща за деца на възраст 4+ с китка до 130 - 175 mm.

*Необходимо е приложението Garmin Jr. да бъде качено на съвместим смартфон на родителя и да бъде синхронизирано с vívofit jr. 3.

vivofit jr. 3 Black Cosmic band
5 ATM
 
 
Този издръжлив fitness tracker е подходящ за плуване (5 ATM) и перфектен за приключенията на детето по целия свят.
1Y Battery
 
 
Какви нови места ще изследва детето? Времето за игра отключва образователни приключения, игри и икони. Не е необходимо да носиш зарядно устройство със себе си. Батерията, която се сменя лесно издържа до 1 година.
Color Display
 
 
Детето ти ще бъде готово за всяка ситуация с цветен дисплей (MIP с резолюция 112 x 112 pixels), голяма автономия на батерията (1x CR2025) и различни опции за показване на часа.
Garmin JR App
 
 
Родителите могат да използват приложението Garmin Jr. (трябва да бъде качено на съвместим смартфон), за да управляват задълженията вкъщи и да дават награди на своя малък пътешественик по света.
Activity Tracking
 
 
Където и да се намира детето, регистрирай крачки, сън и всекидневна активност (точност на записване на дейността).
 
 
Състезания за крачки
Със състезанията за крачки Toe-to-Toe™ децата могат да се синхронизират с приятелите си, които се намират наблизо и да се състезават. Родителите могат също да участват в забавлението, с приложението Toe-to-Toe и съвместим часовник Garmin.
 
 
Бъдете активни заедно
Свържете се с приятелите на детето си в приложението Garmin Connect™ и се свържете с други семейства в приложението Garmin Jr. Можете да премерите силите си в седмични състезания за крачки. Активирай детския режим в приложението Garmin Jr, така че детето да има ограничен достъп и да контролира само собствените си задължения. Ще могат да видят последната си мисия в приложението.
Unlock Adventure
 
Отключете приключения
Заедно с теб като спътник, детето ти ще се наслади на образователни приключения, ще научи за известни забележителности и ще разгадава мистерии, докато изследва света на Древна Гърция до връх Еверест.
Tap Challenge
 
Tap Challenge
60 минути всекидневна активност не само отключва приключения, но и колкото повече време са активни, толкова повече възможности ще имат да участват в куизове, да научат нови упражнения и да играят игри.
Collectible Crystals
 
Колекция от кристали
Награждава децата с цветни кристали, когато целта за ежедневна активност е постигната. Те могат да използват кристалите, за да разкрият изображения в тефтера си, които пазят спомените от техните приключения.
Fitness Cards
 
Карти за тренировка
Със специални напътствия децата ще научат основни движения за упражнения от новите карти за фитнес тренировки - като напр. подскоци (jumping jacks), куче, което гледа надолу (downward dog), упражнения по алпинизъм и други.
Timed Activities
 
Насрочени дейности
Новите насрочени дейности позволяват на децата да записват крачките си и приблизителното разстояние по време на игра в парка, тренировка по футбол и много други. Виж запаметените дейности по-късно в приложението Garmin Jr.™.
ICE widget
 
Widget в случай на спешна нужда
Не е лошо да си подготвен. Въведи контакт в случай на спешна нужда за детето в ICE widget, така че да има бърз достъп до него, ако се наложи.

Характеристики
    • Модел Vivofit jr. 3
    • Резолюция на дисплея 112 x 112 pixels
    • Тип дисплей Transflective
    • Съвместимост iOS / Android
    • Автономия на батерията До 1 година
    • Тип батерия CR2025
    • Водоустойчивост Waterproof (50 m)
    • Bluetooth Да
    • Други характеристики Хронометър / Памет за дейности / Accelerometer / Крачкомер / Изминато разстояние
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >