Моята кошница
SPRING SALE

Xiaomi Smart Band 7 Pro Ivory

С always-on дисплей AMOLED 1,64" и водоустойчива конструкция, 100+ Dynamic Band Faces, 110+ Sports Modes, проследяване на сърдечен ритъм, мониторинг на съня и SpO2, магнитно зареждане и автономия 12 дни!
Каталожен номер: 4077083
* Офертата е валидна от 11.04 до 21.04.2024
99.00 лв 129.98 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Step up your style: Xiaomi Smart Band 7 Pro ти предлага нов начин да направиш стила си още по-отличителен. 

С нов, огромен дисплей AMOLED 1.64" с по-голяма повърхност, която позволява по-добра видимост, нов впечатляващ интерфейс, включващ нови графики и animtion! 

С батерия, която издържа до 12 дни и водоустойчивост 5ΑΤΜ, за да се използва по време на водни спортове. 

Разполага с оксиметър за измерване на кислородното насищане на кръвта и серия от сензори, които могат да ти помогнат да подобриш навиците си, за да спиш по-добре и да се бориш със стреса.

С над 110 спортни програми, които ти позволяват да следиш статискити, изгорени калории, както и да записваш маршрутите си с поддръжка на сателитни услуги BDS, GPS, GNONASS, Gallileo и QZSS.

Украси китката си със стотици watchfaces и комбинирай с каишката, която ти подхожда най-добре! (допълнителните каишки се продават отделно)

 
Xiaomi Smart Band 7 Pro Ivory
Тип дисплей
AMOLED
AMOLED дисплеят 1.64" не само ти позволява да следиш резултатите от постиженията си, но и да правиш настройки, да получаваш нотификации и да управляваш обажданията си с лекота.
Mi Watch atm
Водоустойчивост
5 ATM
Устройството е водоустойчиво (5ΑΤΜ), така че да не се разделяш с него в басейна.
Mi Watch gps
Допълнителни възможности
GPS + GLONASS + Galileo + BDS
С четири системи за проследяване и специален алгоритъм за изчисляване на разстоянието, винаги знаеш къде се намираш, както и времето, темпото и разстоянието, които си изминал, докато тренираш.
Mi Watch battery
Автономия на батерията
До 12 дни
С 12 дни автономия можеш да пътуваш, да работиш и да спортуваш, без притеснение, че умната ти гривна ще остане без батерия!
 
 
По-голям и по-ясен
За първи път в историята си, Mi Band е снабден с голям, цветен AMOLED дисплей, който има всички характеристики на един дисплей на смартфон! С по-ясна интерфейсна среда, по-големи икони, always on функция, интелигентна настройка на яркостта за защита на очите и над 150 watchfaces, готови да украсят китката ти!
 
 
Създаден за блясък
С метална рамка, покритие с NCVM, ще стане задължителен аксесоар за твоя стил. С тегло само 20,5 g и дебелина само 11 mm, може да се носи удобно по всяко време и с всяка визия. 
 
 
Разнообразявай с различни каишки
С каишки във фантастични цветове (допълнителните каишки се продават отделно) можеш да направиш елегантна презентация или да подчертаеш стила си. Зависи от теб, буквално!
 
 
Тичай повече, спортувай свободно
С интегрирани услуги, които могат да се синхронизират с твоя телефон, за да проверяваш разстоянието, което си пробягал. С поддръжката на много стандарти (BeiDou, GLONASS, GALILEO, QZSS, GPS) 10 предварително инсталирани програми за бягане и 110+ workout modes, можеш да се занимаваш с любимия си спорт и да накараш Smart Band 7 Pro да следи сърдечната честота, разстоянието и калориите. 
 
 
Грижи се за здравето и настроението ти
С проследяване на сърдечен ритъм през целия ден, измерване на кислородното насищане на кръвта и пълно проследяване на качеството на съня и нивата на стрес, можеш да разбереш какво е добре да коригираш, за да направиш крачка към здравословен начин на живот. 
 
 
Mi Fitness App
Със статистика за ежедневните тренировки и физическото си състояние като сърдечен ритъм, сън и т.н., може да даде по-ясна картина на здравето ти. Mi Fitness app събира всички тези данни и ги споделя със Strava и Apple Health.

Характеристики
    • Тип Smartband
    • Модел Band 7 Pro
    • Размер на дисплея 1.64 inches (4.2 cm)
    • Тип дисплей AMOLED
    • Резолюция на дисплея 456 x 280 pixels
    • Bluetooth v5.2
    • Водоустойчивост Waterproof (50 m)
    • GPS Да
    • Автономия на батерията До 12 дни
    • Други характеристики Сензор за сърдечния ритъм/ Gyro Sensor/ Мониторинг на съня/ Измерване на наситеността на кръвта с кислород (SpO2)
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >