Моята кошница

Samsung Galaxy A04s 32GB Black

Разшири хоризонта си с 6,5-инчовия Infinity-V дисплей и улови повече незабравими мигове с тройната камера!
Каталожен номер: 4061551
209.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
Лизингови схеми ( от 36.92 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ
Комбинирай с
    Общо 0

    С един поглед

    Be Awesome с Galaxy A04s! С обновен, модерен дизайн, усъвършенствани характеристики и неповторимо потребителско изживяване, за да бъде навсякъде с теб и да привлича погледите.

    С голям дисплей 6.5" HD+ (720 x 1600) с честота на опресняване 90Hz, 50MP широкоъгълна камера, 8-ядрен процесор Exynos 850, 3GB RAM и 32GB място за съхранение, което може да се разшири с карта MicroSD до 1TB.

    Можеш да се наслаждаваш на всички характеристики през целия ден с батерия 5000 mAh и бързо зареждане 15W. Интелигентното адаптивно пестене на енергия управлява приложенията според навиците ти веднага щом батерията падне под 50%, за още по-голяма производителност.

    Samsung Galaxy A04s 32GB SmartphoneΜαύρο
    Exynos 850
    Процесор
    Exynos 850
    Процесорът Exynos 850 (8nm FinFET) разполага с 8 ядра Cortex-A55 на 2,0GHz и ARM Mali-G52 (Bifrost) GPU, осигурявайки висока производителност и успоредно с това голяма автономия.
    Samsung Galaxy A02s
    Дисплей
    HD+
    Дисплеят edge-to-edge 6,5" с технология PLS TFT LCD и резолюция HD+ (1600 x 720 pixels) осигурява богати цветове, висока яркост и е идеален за гледане на съдържание.
    4GB RAM
    Памет RAM
    3GB
    С 3GB RAM памет, всичко става на момента! С голяма стабилност и отлично време за реакция ще отваряш приложения и ще браузваш в интернет, а комуникацията ти ще бъде още по-приятна!
    Samsung Galaxy A02s
    Място за съхранение
    32GB
    С 32GB място за съхранение винаги можеш да имаш на разположение всички важни документи, снимки или любимата си музика и приложения. Можеш също така да го разшириш с помощта на microSD карта памет (до 1TB).
    Samsung Galaxy A04s 32GB
    Батерия
    5000 mAh

    Батерията с капацитет 5000mAh и бързо зареждане 15W, ще ти осигури много часове браузване в сайтове и социални мрежи, но и доста вълнуващи часове с любимите ти игри.

     
     
    Страхотна визия

    Наслади се на удобните и елегантни извивки на стилния корпус на Galaxy A04s. Съчетава изчистен дизайн с класически цветове.

     
     
    Страхотен дисплей

    Разшири гледката пред очите си 6,5-инчовия Infinity-V дисплей на Galaxy A04s и виж какво си пропускал досега. С HD+ (720 x 1600) и съотношение 20:9, превръща всекидневната употреба в неповторимо изживяване. Благодарение на честотата на опресняване от 90Hz, всяко съдържание изглежда максимално добре – ясно и ярко.

     
     
    Страхотна камера

    Напълни галерията си с впечатляващи снимки, които разкриват артистизма ти. Запечатай важните моменти в ярки и детайлни изображения с 50-мегапикселовата основна камера AF F1.8. Приближи се още повече до избрания обект с 2-мегапикселовата макрокамера и улови детайли, които невъоръженото око би пропуснало. Тя добавя естествен бокѐ ефект и ти позволява да откроиш обектите от фона. 2-мегапикселовата камера за дълбочина ти позволява да регулираш дълбочината на рязкост в снимката. Само с едно докосване можеш да разфокусираш фона зад обекта, който снимаш, създавайки висококачествени портрети, които наистина се отличават.

     
     
    Страхотна батерия

    Батерията с капацитет 5000mAh (типична стойност) ще ти позволи да продължиш да правиш това, което искаш, часове наред. Разходът на енергия се управлява от изкуствен интелект, който анализира маниера на употреба за по-дълъг живот на батерията. С бързо зареждане 15W, за да не чакаш дълго "в плен" на контакта. 

    Samsung Galaxy A04s 32GB
     
    Разширяема памет

    Използвай карта памет MicroSD до 1TB (продава се отделно), за да разшириш мястото за съхранение на любимото ти съдържание, приложенията и снимките/видеата.

     

     

    Samsung Galaxy A04s 32GB
     
    Максимална сигурност

    Вграден в хардуера и софтуера на смартфона от самото начало, Samsung Knox защитава Galaxy A04s от момента, в който е включен. Предлагайки многопластова сигурност, Knox защитава най-чувствителната ти информация от зловреден софтуер и злонамерени заплахи.

    Samsung Galaxy A04s 32GB
     
    One UI Core 4.1

    Персонализирай своя смартфон Galaxy с One UI 4, така че да съответства максимално на твоя личен стил, вкус и настроение. Превърни го в уникален инструмент, който помага в изпълнението на задачите от деня, докато любимите ти функции са лесно достъпни.

    Характеристики
      • Диагонал Range над 6"
      • Модел Galaxy A04s
      • Категория Smartphones Dual SIM
      • Диагонал на дисплея 6.5 inches (16.5 cm)
      • Тип дисплей PLS LCD
      • Резолюция на дисплея 1600 x 720 pixels
      • Операционна система Android 12
      • Процесор Samsung Exynos 850
      • Брой ядра на процесора 8
      • RAM памет 3 GB
      • Вградена памет 32 GB
      • Съвместима карта памет microSDXC
      • Резолюция на камерата 50 + 2 + 2 megapixels
      • Предна камера 5.0 megapixels
      • Свързаност 4G
      • Bluetooth v5.0
      • Капацитет на батерията 5000 mAh
      • Тегло 195 g
      • Размери 16.5 x 7.67 x 0.91 cm
      • Други характеристики Sim карта - Nano Sim. NFC
      • Задна камера Range 40 MP - 108 MP
      • Предна камера Range 2 MP - 8 MP
    Нуждаете се от помощ?
    Пишете ни!

    За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

    Виж повече >