Моята кошница
0% лихва

Samsung Galaxy Z Fold6 12/1TB 5G Navy

Каталожен номер: 4586883
4599.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от 1533.00 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Galaxy AI is here! Galaxy Z Fold6 с Galaxy AI е по-добър от всякога и предлага нови начини да изпълняваш задачите си, създаваш, да се забавляваш и да общуваш!

Невероятното изживяване на иновативния Galaxy Z Fold6 вече се захранва от Galaxy AI и е в ръцете ти със симетрична форма, подсилена устойчивост (Armor Aluminium) и издръжлива батерия за gaming и перфектни снимки с камерата с професионално качество. Външният дисплей Dynamic AMOLED 2X HD+ с диагонал 6,3", променлива честота на опресняване 1~120Hz и максимална защита Gorilla® Glass Victus® 2 е на твое разположение за ежедневна употреба, а големият вътрешен дисплей Dynamic AMOLED 2X 7,6", също с променлива честота на опресняване 1~120Hz, е оптимизиран и с поддръжка на S Pen, за да ти предостави абсолютното кино изживяване на мобилно устройство и да ти помогне да повишиш продуктивността си.

С Galaxy Z Fold6 можеш да правиш страхотни снимки и видеа благодарение на петте камери, с които разполага общо! По-конкретно, разполага с една ултра широкоъгълна 12 MP с обектив f:/2.2, една широкоъгълна 50 MP с обектив f:/1.8 и OIS (Optical Image Stabilization), телефото 10 MP (f:/2.4) с 3x оптичен zoom и OIS, както и две камери за селфита, в зависимост от дисплея, който използваш: на външния има камера 10 MP (f:/2.4), а на вътрешния има невидима камера (под дисплея) тип UDC с резолюция 4 MP (f:/1.8). С върховия процесор Qualcomm® Snapdragon™ Gen 3, специално създаден за Galaxy, 12GB LPDDR5x RAM, 256 GB, 512 GB или 1 TB място за съхранение, в зависимост от версията, възможности 5G, WiFi 7, NFC и Bluetooth, батерия 4400mAh с 2-ро поколение бързо кабелно зареждане, безжично зареждане и Wireless PowerShare, стерео високоговорители и водоустойчива конструкция (IPx8), Samsung Galaxy Z Fold6 те предизвиква да изживееш ерата на Galaxy AI.

Samsung Galaxy Z Fold6
POCO F6
Процесор
Qualcomm Snapdragon® 8s Gen 3
Процесорът Qualcomm® Snapdragon® 8s Gen 3 включва 8 ядра (1x Cortex-X4 на 3,0GHz, 4x Cortex-A720 на 2,8GHz и 3x Cortex-A520 на 2,0GHz) и Adreno™ 735 GPU за висока производителност във всички приложения и игри.
Samsung Galaxy Z Fold6
Дисплей
Dynamic AMOLED 2X HD+ 6,3" и Dynamic AMOLED 2X QXGA+ 7,6"
Устройството разполага с външен дисплей Dynamic AMOLED 2X HD+ (2376 x 968 pixels) с диагонал 6,3" и променлива честота на опресняване 1~120Hz, както и със сгъваем вътрешен дисплей Dynamic AMOLED 2X QXGA+ (2160 x 1856 pixels) с диагонал 7,6", честота на опресняване 1~120Hz и поддръжка на S-Pen.
Samsung Galaxy Z Fold6
Памет 
12GB LPDDR5x
С 12GB RAM (LPDDR5x) смартфонът реагира бързо на командите ти, предоставяйки гладко потребителско изживяване, независимо от съдържанието, което се възпроизвежда или задачата, която се изпълнява.
Samsung Galaxy Z Flip4
Място за съхранение
1 TB
Приложения, игри, програми, снимки, видеа и песни на твое разположение по всяко време. С място за съхранение от 1TB можеш да запазиш всичките си файлове!
Samsung Galaxy Z Fold6
Батерия
4400 mAh
Батерията с капацитет 4400mAh осигурява автономия за целия ден (възпроизвеждане на видео до 23 часа и възпроизвеждане на звук до 76 часа) и поддържа бързо зареждане 2-ро поколение, безжично зареждане и Wireless Powershare.
 
 
Нов симетричен дизайн
С непроменени основни елементи на дизайна на своите предшественици, но по-добри във всички аспекти и с нови цветове, Galaxy Z Fold6 предлага още по-завладяващо потребителско изживяване с поддръжката на Galaxy AI. Издръжливостта на външната рамка (Armor Aluminium) и на шарнирния механизъм е подобрена, докато новото Gorilla® Glass Victus® 2 защитава както предната, така и задната част на устройството. Структурата на панела на вътрешния дисплей и новата мембрана увеличават издръжливостта на вътрешния екран и разбира се остава водоустойчив (IPx8).
 
 
Нови начини за създаване
Безкрайните възможности на Galaxy AI се изразяват във всеки момент и особено в пътешествията. Независимо дали искаш да подобриш любимите си снимки или да добавиш свой личен щрих, AI е тук, за да ти помогне да създадеш незабравими спомени от пътуването си. На твое разположение са превод, обобщение, интелигентни предложения, споделяне, съхранение, скициране върху изображение, създаване на стикери, рисуване, бележки, подобряване на снимки и други.
 
 
Външен дисплей 6,3"
Външният дисплей 6,3" Dynamic AMOLED 2X HD+ с дизайн Infinity-O (резолюция 2376 x 968 pixels), защита Corning® Gorilla® Glass Victus 2 и адаптивна честота на опресняване 1~ 120Hz предоставя гладко потребителско изживяване и още повече (напр. служи като офталмоскоп за селфита с висока резолюция с основната камера, ако "разгънеш" смартфона). Позволява ти да работиш със смартфона, когато е сгънат, дори с една ръка, а с намалената дължина и увеличената ширина, използването му става още по-удобно.
 
 
Вътрешен дисплей 7,6"
Вътрешният дисплей Dynamic AMOLEX 2X 7,6" с дизайн Infinity Flex (резолюция 2208 x 1768 pixels) ти позволява да играеш игри, да гледаш филми, да работиш с много прозорци или да си водиш записки и да скицираш чрез S Pen. Адаптивната честота на опресняване до 120Hz предлага несравнима гладкост, а камерата под дисплея гарантира изживяване без разсейване.
 
 
Върховно изживяване с Galaxy AI
Активирай Galaxy AI с натискане на един буъон! Разгънат Galaxy Z Fold6 с Galaxy AI предлага всички предимства на кино изживяването и те поставя в центъра на действието на любимата ти игра или филм. Успоредно с това те кани в подобрената с AI потребителска среда One UI с персонализирания "Interpreter" (превод в реално време), "Sketch to Image" (превръща всяка скица в ново изображение), "Circle to search в Google", "Note Assist", "Browsing Assist" за извличане на ключова информация от големи текстове и превод на изображения и текстове чрез AI, "Photo Assist", Flex Mode и други.
 
 
Практичен и удобен
Сгъваем, Galaxy Z Fold6 осигурява удобството на конвенционалния дизайн, съчетано с производителността на флагман за ежедневна употреба, което ти позволява да работиш със смартфона дори само с една ръка. Сега с по-голяма ширина, за да се използва още по-комфортно. Работи с Galaxy Z Fold6 като със стандартен 6,3" флагман, когато не отваряш множество прозорци или не играеш игри и не гледаш филми, използвайки вътрешния дисплей.
 
 
Най-добрите снимки
Устройството разполага с основна конфигурация от три камери, оптимизирани за всеки потребителски сценарий. Основната камера е базирана на 50 MP сензор със система за оптична стабилизация (OIS) и е оборудвана с обектив f:/1.8 за по-ярки снимки и превъзходни нощна фотография (с Night Mode) без размазване. Придружена е от 12 MP ултра широкоъгълна (f:/2.2) и 10 MP телефото камера (f:/2.4) с 3x оптично увеличение! Снимай като професионалист с ProVisual Engine. В комбинация с подобрен NPU, спиращи дъха спецификации и новия графичен софтуер ProVisual Engine, твоето мултимедийно изживяване минава на следващо ниво. 
 
 
Изключителна мощност!
Иновацията Galaxy, отвътре и отвън. Galaxy Z Fold6 се базира на върховата платформа на Qualcomm®, Snapdragon™ 8 Gen 3 4nm. Интегрира процесор Qualcomm® Kryo™ с 8 ядра (1x Cortex-X4 3,39 GHz, 3x Cortex-A720 3,1 GHz, 2x Cortex-A720 2,9 GHz и 2x Cortex-A520 2,2 GHz), Adreno 750 GPU (1,0 GHz), както и Qualcomm® Hexagon™ NPU (Neural Processing Unit) за ускоряване на AI приложения и оптимизиране на управлението на енергия. В комбинация с 12GB RAM LPDDR5x и място за съхранение UFS 4.0, ще се наслаждаваш на висока производителност в игрите, изключителна гладкост и бизнес клас мултитаскинг.
 
Харесва ти да скицираш? Сега имаш "Sketch to image"!
Скицирай от нулата или рисувай върху всяка снимка. Използвай AI, за да трансформираш тази скица в ново изображение.
 
Батерия с голям капацитет
С двойна система на батерията с голям капацитет 4400 mAh ще можеш да го използваш непрекъснато. Наслади се на възпроизвеждане на видео до 23 часа или възпроизвеждане на музика до 76 часа!
Samsung Galaxy Z Fold6
 
Удивително лек и издръжлив с тънък дизайн
Най-тънкият и лек Galaxy Z Fold се побира още по-удобно в джоба ти. Наслаждавай се на безгрижна употреба благодарение на издръжливостта, предлагана от Armor Aluminium и Corning® Gorilla® Glass Victus® 2.
Samsung Galaxy Z Fold6
 
С Interpreter и Galaxy AI вече не съществуват езикови бариери
Използвай преводача* и се наслаждавай на по-гладки разговори с незабавен превод, използвайки външния и вътрешния дисплей.
*Interpreter изисква влизане в Samsung Account. Някои езици може да изискват изтегляне на езиков пакет. Наличността на услугата може да варира според езика. Точността на резултатите не е гарантирана. Наличността и поддържаните функции може да варират според държавата, региона или доставчика. Наличността на поддържаните езици може да варира.

Характеристики
    • Диагонал Range над 6"
    • Модел Galaxy Z Fold6
    • Диагонал на дисплея 7.6 inches (19.3 cm)
    • Тип дисплей QXGA+ Dynamic AMOLED 2X
    • Резолюция на дисплея 2160 x 1856 pixels
    • Операционна система Android 14
    • Процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
    • Брой ядра на процесора 8
    • RAM памет 12 GB
    • Вградена памет 1 TB
    • Резолюция на камерата 50 + 10 + 12 megapixels
    • Предна камера 10 + 4 megapixels
    • Свързаност 5G
    • Водоустойчивост Да (IP48)
    • Капацитет на батерията 4400 mAh
    • Тегло 239 g
    • Размери Разгънат: 15.35 x 13.26 x 0.56 cm, Сгънат: 15.35 x 6.8 x 1.2 cm
    • Предна камера Range 10 MP - 20 MP
    • Задна камера Range 40 MP - 108 MP
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >