Моята кошница
SPRING SALE

Turbo-X Smartwatch Prestige Silver

С голям дисплей IPS 1,9" и водоустойчива конструкция (IP67), 19 Workout Modes, проследяване на сърдечен ритъм, сън и SpO2, магнитно зареждане и дълъг живот на батерията, Smartwatch Prestige не е само стилен аксесоар!
Каталожен номер: 4100700
* Офертата е валидна от 11.04 до 21.04.2024
49.00 лв 69.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

PRESTIGE. ELEGANT. SMART. Turbo-X Prestige съчетава традиционната визия на един аналогов часовник с необходимите smart функции, които ще ти бъдат полезни в натовареното ежедневие!

Независимо дали следиш пулса си по време на бягане или съобщенията си на път за работа, виж всичко това с едно движение на ръката си, поглеждайки големия IPS сензорен дисплей 1,9" (240 x 280 pixels).

19 Workout Modes (ходене, бягане, катерене, колоездене, баскетбол, бадминтон, футбол, елиптичен спорт, йога, тенис на маса, тенис, бейзбол, ръгби, хулахуп, голф, дълъг скок, волейбол, прескачане, коремни преси) ще ти помогнат да постигнеш целите си и да бъдеш в добро физическо състояние. В допълнение към сензора за сърдечен ритъм (VP60A) включва крачкомер, следи нивата на кислород в кръвта (SpO2), както и качеството на съня. 

Turbo-X Prestige идва със сертификат IP67 за устойчивост на вода и прах, разполага с Bluetooth® 5.0 LE, магнитно зареждане, идентификация на повикващия, съвместимост с iOS/Android/HarmonyOS, автономия на батерията до 7 дни (стандартна употреба) и се придружава от втора каишка, за да подхожда по-добре на облеклото ти.

Turbo-X Smartwatch Prestige Silver
7D Battery Stamina
Автономия на батерията
До 7 дни
Зареждането не е въпрос, който ще те занимава ежедневно, тъй като разполага с батерия 230mAh за автономия от 5 до 7 дни, с едно зареждане (stand-by: до 30 дни).
Bluetooth® 5.0 LE
Безжично свързване
Bluetooth® 5.0 LE
Свържи го със смартфона си безжично чрез Bluetooth® 5.0 LE, за да имаш директен достъп до съобщенията, обажданията и нотификациите си.
Android 4.4, iOS 8.0, HarmonyOS
Съвместимост
Android 4.4, iOS 8.0, HarmonyOS
Този smartwatch е напълно съвместим с устройства с операционна система Android 4.4 или по-нова версия, iOS 8.0 или по-нова версия и HarmonyOS.
IP67 Certified
Защита
Водоустойчивост (IP67)
Притежава сертификат IP67, така че можеш да го носиш без страх, когато се къпеш, когато вали, когато се потиш - дори когато плуваш в басейна. Също така не позволява навлизането на прах в устройството.
Interchangeable Watch Strap
Допълнителни възможности
Сменяеми каишки
Освен с кабел за магнитно зареждане, часовникът идва и с втора силиконова каишка (20mm), за да ги сменяш в зависимост от случая, стила или настроението ти.
 
 
Впечатляващ дизайн, впечатляваща визия
Turbo-X Prestige разполага с IPS сензорен дисплей 1,9" с изключителна цветова дълбочина, за да ти осигури идеалното потребителско изживяване. В същото време батерията му предоставя автономия до 7 дни (стандартна работа), само с едно зареждане.
 
 
Измерва сърдечния ритъм в реално време
Turbo-X Prestige включва сензор VP60A (Real-time Heart Rate Detection) за наблюдение на сърдечната честота, осигурявайки по-точно и ефикасно измерване на пулса в реално време. В същото време е предназначен да записва "тихо" всяка твоя дейност!
 
 
По-добро здраве, по-добър живот

Дава информация за насищането на кръвта с кислород, сърдечния ритъм в реално време, нивата на стрес и проследява цикъла на съня ти. Turbo-X Prestige ти помага да правиш упражнения за правилно дишане и да идентифицираш лошите навици, за да можеш да постигнеш един по-добър начин на живот.

 

* Този продукт не е медицинско устройство. Данните и резултатите са само за справка и не трябва да се разглеждат като основа за диагностика и лечение на заболявания.

 
 
Спортувай както никога досега!
С 19 Workout Modes можеш да записваш постиженията си, независимо от спорта, който практикуваш! Специалният алгоритъм прецизно записва сърдечната дейност и следи нивата на кислород в кръвта (SpO2). Водоустойчив е (IP67), така че можеш да го използваш, когато плуваш в басейна или когато си под душа, без стрес. В същото време разполага със 7 дни живот на батерията, така че ще имаш непрекъснати записи и по-ясна информация за тренировките си.

Характеристики
    • Модел Prestige
    • Тип Smartwatch
    • Размер на дисплея 1.9 inches (4.8 cm)
    • Резолюция на дисплея 240 x 280 pixels
    • Съвместимост Android / iOS
    • Bluetooth version v5.0
    • Капацитет на батерията 230 mAh
    • Автономия на батерията До 7 дни
    • Водоустойчивост Да (IP67)
    • Други характеристики Сензор за сърдечен ритъм / Крачкомер / Насищане на кръвта с кислород / Мониторинг на съня
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >