Моята кошница

JBL Dolby Atmos Soundbar BAR 1000 Pro

Dolby Atmos® surround звук, технология PureVoice за още по-чисти диалози, безжичен subwoofer, HDMI eARC, 4K Dolby Vision и поддръжка на Voice Assistant!
Каталожен номер: 4108515
2259.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 69.65 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Прекарай една уникална вечер в твоя дом. Наслади се на върховно аудио изживяване, гледайки любимия си филм, слушайки любимия си плейлист или играейки любимата си игра. Ще се озовеш в центъра на събитията благодарение на мощността 880W и силния бас, предлаган от 10-инчовия субуфер.

JBL 1000 разполага с технология MultiBeam™ и четири драйвера up-firing (два на soundbar и два на самостоятелните колонки surround, които се захранват с батерия), за да се наслаждаваш на атмосфера Dolby Atmos® и DTS:X 3D surround звук, които създават уникален звуков пейзаж без необходимост от прокарване на допълнителни кабели. Няма да пропуснеш нито дума с технологията PureVoice, която прави диалозите по-ясни, дори когато всички други звуци са по-силни.

А когато искаш да разпуснеш, слушайки любимата си музика, избери между различните streaming услуги чрез Apple AirPlay, Alexa Multi-Room Music (MRM) или вградения Chromecast™.

JBL Dolby Atmos® S/B BAR 1000 Pro
880W Output
 
Мощност 880W
С обща мощност 880W, JBL Bar 1000 превръща филмите, музиката и игрите в завладяващи аудио изживявания и те поставя в центъра на действието.
10” Wireless Subwoofer
 
Безжичен субуфер 10"
Дълбок, по-прецизен бас от един мощен 10-инчов безжичен субуфер, който демонстрира вълнението в екшън филмите и емоцията в музикалните записи.
PureVoice Technology
 
Технология PureVoice
Технологията PureVoice използва уникалния алгоритъм на JBL за оптимизиране на яснотата на гласа, за да си сигурен, че никога няма да пропуснеш нито дума от диалозите, дори когато surround ефектите са във връхната си точка.
HDMI eARC
 
HDMI eARC & 4K Dolby Vision Pass-through
Наслади се на некомпресиран звук surround Dolby Atmos чрез един единствен HDMI кабел благодарение на HDMI eARC свързване. Трите входа HDMI предоставят също 4K качество на видео от съвместима програма за възпроизвеждане или игрова конзола.
 
 
Невероятен звук с Dolby Atmos®, DTS:X и MultiBeam™ Surround
Потопи се в 3D кино звука на JBL Bar 1000: с два up-firing драйвера в основния модул и още два в отделящите се високоговорители, осигурява истински Dolby Atmos® и DTS:X звук заедно с MultiBeam™ за подобрено surround звук изживяване.
 
 
Изживяване surround с отделни високоговорители
Наслади се на истински звук surround без да се занимаваш с допълнителни кабели. Просто постави двата отделящи се високоговорителя surround, които работят с батерия зад себе си и се радвай на страхотен звук.
 
 
Вграден Wi-Fi с AirPlay, Alexa Multi-Room Music и Chromecast™
Можеш да имаш достъп до 300 интернет streaming услуги за музика чрез AirPlay, Alexa MRM (Multi-Room Music) и Chromecast™. Наслади се на любимото си аудио съдържание, интернер радио и подкасти. Свързването чрез Wi-Fi позволява също автоматични софтуерни актуализации, така че винаги да имаш достъп до най-новите функции.

Характеристики
    • Брой колони 7.1.4
    • Обща мощност 440 Watt
    • Subwoofer Безжичен
    • Bluetooth Да
    • WiFi Да
    • Интерфейс на свързване ΗDMI in, HDMI out, USB
    • Дистанционно управление Да
    • Тегло 3.7 kg
    • Размери 88.4 x 5.6 x 12.5 cm
    • Други характеристики Dolby Atmos. Voice Control: Amazon Alexa
    • В комплекта Кабел HDMI, Remote commander, Батерии, Комплект за монтаж на стена
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >