Моята кошница

TP-Link OC200 Omada Cloud Controller

Каталожен номер: 3268454
265.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 46.82 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Professional Centralized Wi-Fi Network Management: OC200 Omada Hardware Controller на TP-Link предоставя професионално централно управление на цялата мрежа Omada в реално време, отвсякъде и по всяко време!

Идва в черно метално шаси, с размери (100 x 98 x 25 mm), има вградена операционна система и се захранва чрез Ethernet PoE 802.3af/802.3at порта, с който разполага, за лесна инсталация във всяка точка на мрежата, като алтернативно може да се захранва през micro-USB порта, с напрежение DC 5V/1A от външно захранване USB.

С мощен chipset, усъвършенствани характеристики (QoS, L3 Management, Multi-SSID, Load Balance, Band Steering, Airtime Fariness, Beamforming, Rate Limit, Wireless Schedule), порт Ethernet 10/100Mbps за кабелно предаване на данни, както и порт USB-A за автоматично създаване на резервни копия (backup).
OC200 Omada Hardware Controller
 
 
Централно управление
OC200 Omada Hardware Controller ти дава възможност да наблюдаваш статистика в реално време, да преглеждаш графичен анализ на мрежовия трафик, да създаваш портал за прихващане в него, да правиш ъпгрейди и рестартирания на твоята система, както и лесно да разширяваш мрежата си, така че да увеличиш капацитета на бизнеса си!
 
 
Guest Network с SMS Login
OC200 позволява създаването на защитена мрежа за гости с множество възможности за свързване, като например чрез удостоверяване на самоличност Portal, Facebook, SMS, Voucher и т.н. А Cloud Access (чрез smart приложението TP-Link Omada) предоставя отдалечен контрол от iOS/Android устройства напълно безплатно.
 
 
Имаш контрол
Интелигентното приложение TP-Link Omada App е налично за безплатно изтегляне в магазините Google Play Store и App Store, така че да позволява на потребители на устройства iOS и Android да получават отдалечен достъп до Omada Cloud Controller OC200, за да конфигурират и управляват EAP (Omada Access Points), където и да се намират по света.

Характеристики
    • Портове 2
    • Скорост на мрежата 10/100 Mbps
    • Standards ΙEEE 802.3at/af
    • Други характеристики POE. MANAGED
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >