Моята кошница
0% лихва

HUAWEI MatePad 11.5 6GB/128GB

Открий HUAWEI MatePad 11.5", един таблет, който съчетава елегантност с висока производителност!
Каталожен номер: 4588371
599.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от 199.67 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед!
Открийте HUAWEI MatePad 11.5-inch, таблет, който съчетава елегантност с висока производителност. С изключителния си дисплей и мощен процесор, този таблет е създаден да задоволи всичките ви нужди, от работа до забавление. Насладете се на абсолютна гъвкавост и комфорт с устройство, което се адаптира към вашите изисквания, предлагайки непревъзходно качество на изображението и звука.
MatePad 11.5 6/128
Свързаност
Wi-Fi 6 + Bluetooth® 5.2

Използвайки технологията за динамично управление на честотната лента Wi-Fi 6 (a/b/g/n/ac/ax) и Bluetooth® 5.2, се предлагат високи скорости на безжична мрежа и гъвкава свързаност.

6GB RAM
RAM памет
6GB
С 6GB RAM памет всичко става мигновено! С голяма стабилност и отлично време за реакция ще отваряш приложения, ще сърфираш в интернет, докато комуникацията ти става още по-приятна!
Sony Xperia 5 Storage
Пространство за съхранение
128GB
Със 128GB памет имаш достатъчно място за съхранение на приложения, снимки, видеоклипове, музика, файлове и всичко друго, от което може да се нуждаеш.
7700mAh Battery
Батерия
7 700 mAh
С възможност за зареждане при 10V/2A и батерия с капацитет 7.700 mAh (типично), таблетът предлага множество часове автономна работа, което ти позволява да се наслаждаваш на видео възпроизвеждане и игри без прекъсване!
 
 
Изключителен Дизайн
HUAWEI MatePad 11.5-инчовият модел впечатлява със своя стилен и тънък дизайн. Леката му конструкция в комбинация с издръжливите материали го правят идеален за ежедневна употреба. Ергономичният дизайн осигурява комфорт при ползване, докато здравата му конструкция гарантира дълготрайност.
 
 
Чиста картина и звук
Екранът на MatePad 11.5-inch 120Hz предлага ярки цветове и изключителна резолюция, което го прави идеален за гледане на видео, игри и четене. Мощните му говорители осигуряват богат и ясен звук, превръщайки всяко гледане в удоволствие.
 
 
Силата в твоите ръце
Оборудван с напредничавия процесор на HUAWEI, MatePad 11.5-inch осигурява бърза и плавна производителност. Идеален за многозадачност, позволява едновременната работа на множество приложения без забавяния, като по този начин увеличава вашата продуктивност.
 
 
Камера, която те държи в центъра
Камерата на MatePad 11.5-инча предлага изключително качество на изображението, идеално за видео разговори, снимки и видеоклипове. С нейните напредничави функции можеш да уловиш всеки момент с точност и детайлност. Сканирай документи и останете във фокус с функцията Follow Cam.
 
 
Огромна батерия 7700 mAh
Батерията на MatePad 11.5-inch предлага дълъг живот, позволявайки ти да се наслаждаваш на часове употреба без да се притесняваш за зареждането. Идеален за пътувания и ежедневни дейности, MatePad те поддържа свързан през целия ден.
 
 
Водещи характеристики
HUAWEI MatePad 11.5-инча предлага напредничави функции като разпознаване на лица за повишена сигурност и разширяема памет. Освен това, е съвместим с HUAWEI M-Pencil (продава се отделно), което прави твоята креативност безгранична. Наслади се на преживяването с HUAWEI MatePad 11.5-инча и подобри ежедневието си с устройство, което съчетава технологията с лекота на употреба.

Характеристики
    • Модел MatePad 11.5"
    • Размер на дисплея 11.5 inches (29.2 cm)
    • Резолюция на дисплея 2200 x 1440 pixels
    • Технология на дисплея TFT LCD Touch Screen
    • Операционна система HarmonyOS 3.1
    • Модел процесор Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1
    • RAM памет 6 GB
    • Вградена памет 128 GB
    • Предна камера 8.0 megapixels
    • Задна камера 13.0 megapixels
    • Свързаност WiFi
    • Bluetooth Bluetooth 5.2
    • USB порт USB-C
    • Капацитет на батерията 7700 mAh
    • Тегло 500 g
    • Размери 26 x 17.7 x 0.6 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >