Моята кошница
0% лихва

HUAWEI MatePad SE 11 6GB/128GB

С метална конструкция, дисплей Eye Comfort 11" с резолюция FHD+ и сертификат TÜV Rheinland, четири високоговорителя с технология HUAWEI Histen 9.0 и батерия с капацитет 7700 mAh, MatePad SE 11 е едно отлично предложение!
Каталожен номер: 4588355
399.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от 133.00 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед!

ВСЕСТРАНЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ: лек и тънък за идеален захват, HUAWEI MatePad SE 11” е наслада за очите и готов да задоволи всяка твоя желание, като повишава както забавлението, така и продуктивността ти.

 

Разполага с красив и лаконичен дизайн, приятен на допир, впечатляващ FHD+ дисплей Eye Comfort с 11 инча, сертифициран от TÜV Rheinland (с ниско синьо светлинно излъчване и без трептене), който защитава очите ти и подобрява изживяването при гледане, съвместимост с Tablet-PC Multi-Screen Collaboration и Multi-Window, детски кът, съвместимост с HUAWEI M-Pen lite Stylus (продава се отделно), поддръжка на MeeTime обаждания и батерия с капацитет 7,700 mAh за изключителна автономност.

 

Двете камери, 5MP и 8MP (основната разполага със система за автоматично фокусиране), гарантират отлични снимки благодарение на HUAWEI, докато четирите високоговорителя с технология HUAWEI Histen 9.0 подобряват забавлението и комуникацията ти. Що се отнася до последното, имаш на разположение Wi-Fi 5 (802.11ac) за връзка с колеги, приятели или семейството си.

HUAWEI MatePad SE 11"
6GB RAM
Памет
6GB
С 6GB RAM всичко се случва с изключителна гладкост и висока скорост. Насладете се на удобен сърфиране, играйте игри и отваряйте "множество" приложения за оптимално изживяване.
128GB Storage
Пространство за съхранение
128GB
Приложения, игри, програми, снимки, видеоклипове и песни на разположение по всяко време. Със запаметяващо устройство — без възможност за разширение — с капацитет 128GB можеш да съхраняваш всичките си файлове.
7700 mAh Battery
Батерия
7,700 mAh (типичен)
С батерия от 7,700 mAh (типична) и 22,5W бързо зареждане, таблетът осигурява множество часове употреба. В комплекта е включен зарядно устройство 10V/2.25A (макс.), като таблетът е съвместим с 10V/2.25A, 9V/2A или 5V/2A.
Wireless Connectivity
Свързаност
Wi-Fi 5 / Bluetooth® 5.1
Безжичната мрежа Wi-Fi 5 (802.11a/b/g/n/ac) осигурява бърза интернет връзка, докато поддръжката на Bluetooth® 5.1 гарантира бързи и сигурни връзки със съвместими устройства.
 
 
Единен, премиум дизайн
Елегантният и изчистен дизайн на HUAWEI MatePad SE 11" със своето тънко профилно измерение (6,9 мм за удобен захват дори с една ръка) и премиум завършек предоставят наслада за сетивата ти. Предлага се в два цвята: изисканото Nebula Grey и освежаващото Crystal Blue, които перфектно допълват ежедневния ти стил. Със своето еднообразно, здраво метално тяло и ниско тегло (475 г), таблетът лесно се побира в чантата ти.
 
 
Екран, който оживява съдържанието
11-инчовият дисплей Eye Comfort с технология LCD IPS и резолюция 1920 x 1200 пиксела (207 PPI, 100% sRGB, 16,7 милиона цвята, 400nits, съотношение контраст 1400:1) предлага изключителна яснота и цветопредаване. Реагира на допира ти — или на допира на HUAWEI M-Pencil, продаван отделно — почти незабавно, осигурявайки ти оптимално изживяване при гледане и употреба. С впечатляващо съотношение на екрана към корпуса от 84%, съдържанието заема централно място и гледането става по-насладително.
 
 
Грижи се за очите си.
Насладете се на завладяващо визуално изживяване с освежени очи за по-дълъг период с този екран, който излъчва ниско ниво на синя светлина и не причинява трептене, сертифициран от TÜV Rheinland. Яркостта му се променя в реално време (настройка на яркостта на 4096 нива, пълнодиапазонна DC настройка) за да отговори на условията на осветеност на околната среда (режим eBook), от слънчеви всекидневни до тъмни спални, осигурявайки безгрижен комфорт за очите на цялото семейство.
 
 
Звук, който те завладява…
Със система от четири симетрични високоговорители, синхронизирани чрез технологията HUAWEI Histen 9.0, таблетът се адаптира към различни ситуации, било то стрийминг на музика и филми, игри или онлайн уроци, като предлага персонализирана и стабилна обща звукова производителност, съобразена с индивидуалните желания.
 
 
Целодневно удоволствие
С батерия от 7,700 mAh (типична) и 22,5W бързо зареждане за невероятно бързо захранване, този таблет може напълно да задоволи ежедневните ти нужди и да те придружава удобно навсякъде, където отидеш.
 
 
Готов за ежедневно вдъхновение
Специално проектираната и удобна за употреба стилус химикалка HUAWEI M-Pen lite (продава се отделно) е продължение на твоето вдъхновение. Тя работи дори без Bluetooth® връзка и си взаимодейства с мощните приложения HUAWEI Notes, за да оформиш и подобриш идеите си.
Multi-Window
Многопрозоречен режим
Плъзни в горния ляв ъгъл, за да разделиш екрана и да водиш бележки по време на четене, или плъзни в горния десен ъгъл, за да се покаже плаващ прозорец и да обработваш имейл съобщения по време на разговор.
Multi-Screen Collaboration
Сътрудничество на множество екрани
Използвай функцията Multi-Screen Collaboration на твоя Tablet-PC, за да създадеш изключително ефективна работна среда с два екрана. Предлага се в три режима — Mirror, Extend и Collaborate — за увеличаване на продуктивността в работата и за повече комфорт в ежедневието ти.
Kids Corner
Детски кът
Детският кът предоставя на децата специално и безопасно място за учене и игра, където BabyBus предлага забавно пътешествие с игри, истории и детски занимални. Родителите могат да настройват управлението на времето, приложенията и съдържанието, за да подпомогнат развитието на здравословни цифрови навици.
Closer Communication
По-добра комуникация
Извърши обаждане чрез MeeTime и сподели своя екран, за да разрешиш техническия проблем на родителя си или да получиш съвети за покупки от приятел. Можеш дори да отбележиш на екрана, за да комуникираш със същата лекота, както ако седиш до тях.

Характеристики
    • Модел MatePad SE 11
    • Размер на дисплея 11 inches (27.94 cm)
    • Резолюция на дисплея 1920 x 1200 pixels
    • Операционна система HarmonyOS 2.0
    • RAM памет 6 GB
    • Вградена памет 128 GB
    • Свързаност WiFi
    • Bluetooth Bluetooth 5.1
    • Задна камера 8.0 megapixels
    • Предна камера 5.0 megapixels
    • Капацитет на батерията 7700 mAh
    • Тегло 475 g
    • Размери 25.2 x 16.3 x 0.7 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >