Моята кошница

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 256 5G Tablet 14.6" Graphite

С Dynamic AMOLED 2X дисплей 14,6" WQXGA+ и мощен процесор Snapdragon® 8 Gen 2, WiFi/5G, четири високоговорителя AKG, подобрен S Pen (IP68), поддръжка eSIM и издръжлива батерия!
Каталожен номер: 4280024
2499.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 77.05 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

По-мощен, по-бърз и по-адаптивен! Galaxy Tab S9 Ultra включва перфектните функции, за да бъде в крак с твоите бизнес нужди и иновативни проекти.

Оборудван с мощния процесор Snapdragon® 8 Gen 2 за до 34% по-висока CPU производителност (в сравнение с предишното поколение), Dynamic AMOLED 2X WQXGA+ (2960 x 1848 pixels) дисплей 14,6" с честота на опресняване 120Hz, HDR10+ за невероятно зрително изживяване, повече RAM, свързване 5G/WiFi, четири големи високоговорителя с поддръжка Dolby Atmos® и регулиране на звука от AKG, Samsung Galaxy Tab S9 Ultra ти позволява да правиш всичко, което обичаш без ограничения — където и да се намираш.

Със стилен дизайн и твърда рамка с Armor Aluminium, IP68 сертифицирана устойчивост (първият в света таблет Galaxy S и S Pen), подобрен капацитет, голяма батерия и възможност за безжично зареждане Power Share, пръстов отпечатък върху дисплея (FOD), DeX UI за изживяване, подобно на компютър с едно докосване, подобрена система от камери Ultra Wide за удобна комуникация, подобрено изживяване при водене на записки/рисуване с обновения S Pen (включен) и съвместимост с множество периферни устройства и приложения в екосистемата Galaxy, съчетава премиум дизайн с гъвкавост!

Galaxy Tab S9 Ultra Graphite
Snapdragon® 8 Gen 2
Процесор
Snapdragon™ 8 Gen 2 Mobile Platform
Мощният процесор Snapdragon® 8 Gen 2 идва с 8x ядра Qualcomm® Kryo™ (4nm), Snapdragon™ X70 5G Modem, Qualcomm® FastConnect™ 7800 (до 5,8Gbps) и Qualcomm® Adreno™ 740 GPU.
12GB RAM
Памет
12GB
Проектиран да вдъхновява безграничната креативност, включва 12GB памет (RAM), предлагайки изживяване, подобно на компютърното.
256GB Storage
Място за съхранение
256GB
С 256GB място за съхранение, имаш винаги на разположение полезни приложения, мобилни игри, снимки и видеа. Ако пространството ти се струва малко, поддържа и карти microSD до 1TB (продават се отделно).
5G Networking
Мрежа
5G
С мрежа пето поколение 5G, теглиш цял сезон на любимия си сериал за секунди, а връзката с интернет се осъществява без забавяне.
10.090 mAh
Батерия
11200 mAh
Батерията 11200 mAh (typical) осигурява много часове забавление. Дори когато се изтощи, няма място за притеснения. Ще продължиш работата си бързо, с до 45W зарядно устройство (зарядното за бързо зареждане 25/45 W се продава отделно).
 
 
Върховно изживяване при гледане
С по-голяма цветова точност с интензитет на цвета (120% DCI-P3), изключително гладка графика със 120Hz честота на опресняване, контрастно съотношение 1 000 000:1, истинско черно и по-реалистични цветове (VDE Certified), дисплеят Dynamic AMOLED 2X предоставя реалистични графики и невероятно плавни преходи на сцени, за да се насладиш на любимите си филми и игри. Със сертификат Cinematic и Gaming Performance от SGS, това е най-усъвършенстваният дисплей на Galaxy.
 
 
По-ясен изглед на открито с Vision Booster
Vision Booster ти позволява да виждаш дисплея си ясно на осветени места на открито, благодарение на интелигентен алгоритъм, който засича блясъка на слънцето и се адаптира, за да настрои картината. Разхождай се от стаята до терасата с лекота благодарение на контраста и подобренията на цветовете, които поддържат гледката кристалноясна.
 
 
По-голям комфорт за очите
Проектиран да бъде по-комфортен за очите, осигурявайки възможно най-малко напрежение, Dynamic AMOLED 2X дисплеят осигурява сертифицирана защита (SGS Eye Care), излъчвайки до 70% по-малко синя светлина в светъл режим и до 78% по-малко синя светлина в тъмен режим режим.
 
 
Високи постижения със Snapdragon™ 8 Gen 2
Предоставяйки до 34% по-висока производителност на ниво CPU и до 41% по-висока производителност на ниво GPU (в сравнение със Snapdragon® 8 Gen 1), Snapdragon® 8 Gen 2 открива нова епоха на процесорна мощност, подобрявайки производителността и консумацията на енергия. С мощна охладителна система за мобилни игри с графики на ниво конзола и следващо поколение multitasking.
 
 
Кино в ръцете ти!
В допълнение към невероятния дисплей Dynamic AMOLED 2X, моделите от серията Galaxy Tab S9 се отличават и с реалистичния звук с кинематографско качество, осигурен от четирите големи високоговорителя на AKG с поддръжка на Dolby Atmos® — предлагащи до 20% по-висока производителност (в сравнение с предишното поколение). В същото време технологията HDR10+ предлага реалистично действие на живо чрез най-популярните платформи за съдържание (Netflix, Hulu, Prime Video, YouTube и др.).
 
 
Подобрен S Pen
Включеният S Pen има рейтинг IP68 за устойчивост на вода и прах, точно като серията Galaxy Tab S9. Освен това е изцяло подобрен с повишена чувствителност на върха за по-малко случайни кликвания. С магнитното закрепване и двупосочното зареждане, само щракни, за да се зареди. А за тези, които искат да подобрят креативността си, Samsung създава S Pen Creator Edition — нова версия, изработена от мек материал за перфектен захват, с различни накрайници, възможност за по-голям наклон (60°) и устойчивост IPX4 (продава се отделно).
 
 
Наслади се на 5G
5G променя играта — и твоята работа. Невероятните скорости ти позволяват да теглиш бързо, а изключително ниското забавяне поддържа връзката ти стабилна, с намалено забавяне (в сравнение с 4G LTE).
Family Oriented Design
 
Galaxy Tab за семейството
Остави Galaxy да поеме първите дигитални взаимодействия на децата ти, като в същото време ти предоставя пълен контрол. Със сертификат Eye Care Display, откриване на местоположение, споделен семеен албум, предизвикателство за дигитални навици и свързване на акаунти за деца и семейство.
IP68 Certified
 
IP68 за издръжливост
Galaxy Tab е с теб при всякакви условия. Създаден да издържа, идва с IP68 устойчивост на вода/прах и заедно с подобрения S Pen е първият в света таблет Galaxy S с този сертификат (може да издържи 30 минути под 1,5 m чиста вода). Разполага с твърда рамка с Armor Aluminum, за да издържи на удари и вибрации.
Global Experience
 
Световно изживяване
Galaxy Tab е готов да те придружава при всичките ти пътувания в чужбина, тъй като предлага лесна смяна на SIM (отнася се за модели с 5G) и лесно активиране на eSIM без отделна настройка (в САЩ може да се използва и като главна SIM).
Samsung Notes
 
Колективно водене на бележка
Пиши бележки съвместно, винаги когато те осени вдъхновение! Със Samsung Notes можеш да редактираш бележки с приятели и да създаваш споделени бели дъски по време на Google Meet. Предварително инсталираното приложение Good Notes (приложение No.1 за водене на бележки) ти дава една (1) година абонамент за пълната версия.
Preinstalled Creative Apps
 
Креативни приложения, които ще те вдъхновят
Galaxy Tab идва с инструменти (предварително инсталирани), които ще разкрият художника в теб, като Clip Studio Paint EX, приложението No.1 за редактиране на видео LumaFusion и лесното за използване CAD ArcSite (важат правила и условия за използването на въпросните приложения, има възможност за отстъпки след безплатен тестов период).
Galaxy Ecosystem
 
Приятно изживяване на всички устройства Galaxy
Създай най-добрата работна среда, като използваш клавиатурата и тъчпада на таблета, за да отговарящ на текстови съобщения на твоя смартфон. Плъзни изображение от смартфона си и го пусни на таблета си. Прави всичко на устройства Samsung само с един акаунт!

Характеристики
    • Модел Galaxy Tab S9 Ultra
    • Размер на дисплея 14.6 inches (31.5 cm)
    • Резолюция на дисплея 2960 x 1848 pixels
    • Технология на дисплея Amoled
    • Операционна система Android 13
    • Модел процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
    • Брой ядра на процесора 8
    • RAM памет 12 GB
    • Вградена памет 256 GB
    • Съвместима карта памет microSD до 1TB
    • Свързаност 5G
    • Bluetooth Bluetooth 5.3
    • Задна камера 13 + 8 megapixels
    • Предна камера 12 + 12 megapixels
    • Капацитет на батерията 8000 mAh
    • Тегло 735 g
    • Размери 32.5 x 20.8 x 0.56 cm
    • Опаковка Кабел за зареждане / S Pen
    • Други характеристики NFC. Тип SIM карта: Nano SIM / eSim
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >