Моята кошница
0% лихва

LG LED TV 75UT81006LA 75" 4K Ultra HD

Каталожен номер: 4580680
1849.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от 616.33 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Наслаждавай се на спиращи дъха цветове и детайлност с 4K HDR10 Pro.

За по-приятно и интелигентно изживяване при гледане, моделите от серията LG UT81 интегрират процесора alpha 5 AI 4K Gen7, който оптимизира възможностите на телевизора (4K Upscaling, Dynamic Tone Mapping, AI Brightness Control и т.н.) и предлага превъзходно аудио и визуално изживяване с любимото ти съдържание.

Поддръжката на HDR10 / HLG осигурява по-прецизни цветове, по-високи нива на яркост и по-дълбок контраст, докато с аудио технологиите AI Acoustic Tuning и AI Sound Pro (Virtual 9.1.2 Up-mix), "усещаш" звука около теб и те поставя в центъра на действията. В същото време FILMMAKER MODE™ изключва всякаква обработка на изображенията, която може да направи филма да изглежда неестествен, така че можеш да му се насладиш точно както го е предвидил неговият създател.

С webOS 24 за достъп до любими приложения, 4 години актуализации, които са гарантирани за период от 5 години с програмата webOS Re:New, режим HGIG и ALLM (Auto Low Latency Mode) за плавен gaming, Game Optimizer (Game Dashboard) и размери, които подхождат на всеки стил.

LG TV 50 50UT81006LA
4K UHD
Резолюция на дисплея
4K Ultra HD
С резолюция 4K UHD (3840 x 2160 pixels), телевизорът предава 4 пъти повече детайли в сравнение с един Full HD TV.
webOS 24
Операционна система
webOS 24
Обновената платформа webOS на LG предоставя още по-интелигентни функции, както и достъп до непрекъснато нарастваща библиотека от лайфстайл услуги.
HDMI 2.1 & eARC
Интерфейс на свързване
HDMI 2.0 & eARC
Свържи UHD TV чрез HDMI 2.0 или eARC (Enhanced Audio Return Channel), за да се наслаждаваш на съдържание с перфектни картина и звук — особено в игрите (изисква се съвместим източник).
20W 2.0 Channels
Аудио канали
2.0 (20W)
Аудио каналите 2.0 (20W Down Firing) ще те вкарат във филма или на концерта, който не си успял да гледаш на живо, тъй като създават впечатляващ AI Acoustic Tuning и AI Sound Pro звук, който те заобикаля.
Wi-Fi 5
Безжично мрежово свързване
Wi-Fi 5
Разполага с порт Ethernet, портове USB 2.0 и Bluetooth® 5.0, както и с Wi-Fi 5 за бърза безжична връзка, така че да се наслаждаваш на съдържание от устройствата си без кабели.
 
 
HDR10 Pro | Освети фините детайли
Пренеси се в свят, в който всеки цвят се откроява, а яркостта е прецизно настроена за спиращи дъха гледки – всичко това е постигнато благодарение на брилянтния HDR10 Pro.
 
 
Процесор alpha 5 AI 4K Gen7
Наслади се на изключително забавление, подобрено отвътре. Процесорът Smart Alpha 5 AI 4K Gen7 автоматично оптимизира звука и яркостта, за да се потопиш напълно в действието.
 
 
AI Acoustic Tuning | Оптималният звук е съобразен помещението
Звуковата система разпознава разположението на стаята и мястото, на което си седнал, за да създаде около теб звуков купол, идеално съобразен с уникалната акустика на стаята.
 
 
Интелект, който е ярък при всякаква светлина
Независимо дали е ден или нощ, функцията Brightness Control разпознава светлината в помещението и съответно балансира картината, за да осигури ясни и кристални изображения.
 
 
AI Sound Pro | Чуй всеки детайл от звуковата картина
Чуй всеки дъх и ритъм, тъй като виртуалната 9.1.2 Surround Sound система изпълва пространството с богато и качествено озвучение.
 
 
WOW Interface | Удобство на върха на пръстите
Достъп до WOW Interface на LG телевизора за лесно управление на саундбара, като режими, профили и полезни функции (саундбарът може да бъде закупен отделно, а Access Soundbar Control (Управление на режима на Soundbar) може да се различава в зависимост от модела).
*Използването на дистанционното управление на телевизора LG е ограничено само до определени функции.
 
 
FILMMAKER MODE™ | Автентични кино сцени
Наслади се на истинския цвят. FILMMAKER Mode с прецизни настройки ти дава възможност да гледаш филми така, както точно го е замислил режисьорът.
 
 
webOS 24 | Направи TV преживяването си свое
Наслади се на телевизор, който е създаден за теб, с функциите My Profile, AI Picture Wizard, AI Concierge и Quick Cards (поддържаните менюта и приложения може да се различават в зависимост от държавата и да бъдат други при пускането на пазара).
 
 
Магията на киното в уюта на собствения ти дом
Атмосферата от киносалона, пресъздадена у дома. HDR10 Pro гарантира, че всеки филм е представен в истинска светлина, с изключително точни цветове и контраст за по-завладяващо филмово възприятие.
GeForce Now
 
Достъп до любимите ти игри
Хиляди игрови вселени на една ръка разстояние. Запознай се с огромна библиотека от заглавия за игри в облака и ги възпроизвеждай незабавно, без да губиш време за изтегляне или актуализации.
*В зависимост от държавата, поддържаните партньорства могат да се различават.
webOS Re:New
 
Усещането за новост се запазва по-дълго
Остани в течение с удобните функционалности и технологии чрез 4-те обещани актуализации на webOS в продължение на 5 години (WebOS Re:New Program поддържа общо 4 актуализации на webOS в продължение на пет години. Първото надграждане на webOS ще се извърши две години след покупката).
HGiG
 
Потопи се напълно в екшъна
Завладяващата HGiG игра остава плавна при висока скорост с ALLM, а eARC гарантира, че всичко звучи невероятно.
*HGiG е доброволческа група от компании в сферата на игрите и телевизионните дисплеи, които са се събрали, за да определят и представят пред обществото насоки за подобряване на изживяванията на потребителите при HDR игрите.
Game Dashboard
 
Функциите за управление са точно там, където ти трябват
Не спирай да използваш Game Optimizer и Game Dashboard (Game Dashboard се активира само тогава, когато и двете функции Game Optimizer и Game Dashboard са включени).

Характеристики
    • Диагонал Range От 70" и нагоре
    • Вид LED-TV
    • Диагонал 75 inches (190.5 cm)
    • Резолюция 3840 x 2160 4Κ Ultra HD
    • Честота на опресняване 50 Hz
    • Smart TV Да
    • WiFi Да
    • Цифров приемник DVB-T2
    • Сателитен приемник DVB-S
    • Мощност на колоните 20 Watt
    • Енергиен клас F
    • Обработка на сигнал α5 Gen7 AI Processor 4K
    • Bluetooth Bluetooth 5.0
    • Интерфейс на свързване 3xHDMI, 1xCI Slot, 1xOptical Out, Bluetooth 5.0, RJ- 45 (Ethernet), 2xUSB 2.0
    • Тегло (с поставката) 34.6 kg
    • Размери с поставката 167.8 x 104.5 x 37.8 cm
    • VESA 400 x 400
    • Други характеристики Airplay 2. Amazon Alexa / ThinQ AI. Dolby Vision. HDR 10
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >