Моята кошница
свежо

LG OLED TV 77B46LA 77" 4K Ultra HD

Каталожен номер: 4498348
4999.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Шедьовър, създаден с помощта на натрупания във времето опит: OLED B4 4K Smart TV на LG съчетава зашеметяващо качество на картината, завладяващ звук и интелигентни функции, за да осигури изключително изживяване при гледане на достъпна цена, което прави първокласното домашно забавление достъпно за всеки.

С над 8 милиона самоосветяващи се пиксела OLED, създаващи повече ярки цветове и неограничен контраст, картината на OLED B4 е още по-впечатляваща. Процесорът α8 AI осигурява перфектните настройки за всякакъв вид съдържание, което гледаш, докато с Dolby Vision™, Dolby Atmos® и FILMMAKER MODE™ кинематографичната магия е реалност. Също така разполага с подобрен AI Super Upscaling за резолюция на изображението с точност до пиксели и ефективно подчертаване на обекти и фонове, които може да изглеждат замъглени. Всичко това с помощта на изкуствения интелект предлага по-живо и реалистично изживяване при гледане.

С технологии AI Picture Pro и AI Sound Pro, 100% цветова прецизност, OLED Care за грижа за панела, 4 гарантирани ъпгрейда на webOS чрез webOS Re:New, поддръжка VRR, G-SYNC® и FreeSync™ за невероятен gaming, Game Optimizer (Game Dashboard) и Magic Remote, подобрява OLED изживяването.

LG OLED B4 4K Smart TV Series
4K UHD
Резолюция на дисплея
4K Ultra HD
С резолюция 4K UHD (3840 x 2160 pixels), телевизорът предава 4 пъти повече детайли в сравнение с един Full HD TV.
webOS 24
Операционна системса
webOS 24
Обновената платформа webOS на LG предоставя още по-интелигентни функции, както и достъп до непрекъснато нарастваща библиотека от лайфстайл услуги.
HDMI 2.1 eARC
Интерфейс на свързване
HDMI 2.1 (eARC)
Свържи го чрез HDMI 2.1 (4x) и се наслаждавай на цифрово съдържание с по-високи честоти на опресняване и по-плавно движение, особено в игрите (VRR, G-SYNC® & FreeSync™, изисква се съвместим източник).
2.0 Channels 20W
Аудио канали
2.0 (20W)
Аудио каналите 2.0 (20W Down Firing) ще те вкарат във филма или на концерта, който не си успял да гледаш на живо, тъй като създават впечатляващ AI Sound и Dolby Atmos® звук, който те заобикаля.
Wi-Fi 5
Безжично свързване в мрежа
Wi-Fi 5
Разполага с порт Ethernet, USB портове и Bluetooth® 5.1, както и с Wi-Fi 5 за бърза безжична връзка, така че да се наслаждаваш на съдържание от устройствата си без кабели.
 
 
Процесор alpha 8 AI | Категорична аналитичност в неговото ядро
Технологията на процесора Alpha 8 AI дава ново определение на OLED с подобрения, които добавят преобразяващи, но едновременно с това реалистични детайли: 1,5x по-бърза производителност на AI, 2,3x подобрена графична способност и 1,8x по-висока скорост при работа (сравнението се основава на стандартен телевизор с процесор Alpha 5 AI).
 
 
Интелект, който усъвършенства OLED изживяването
Избери любимите си изображения и помощникът AI Picture Wizard ще създаде картина, съобразена точно с уникалните ти предпочитания, от 85 милиона възможности, след което ще я запише в профила ти. AI Customization се синхронизира с това, което гледаш. С AI Acoustic Tuning звуковата система разпознава разположението на стаята и мястото, на което си седнал, за да създаде около теб звуков купол, идеално съобразен с уникалната акустика на стаята.
 
 
Интелект, който е ярък при всякаква светлина
Независимо дали е ден или нощ, функцията Brightness Control разпознава светлината в помещението и съответно балансира картината, за да осигури ясни и кристални изображения.
 
 
AI настройва резолюцията и звука
AI Picture Pro предоставя удивителна реалистичност с автентичен чар. AI Noise Reduction и AI Super Resolution подобряват реалистично сцените. С AI Sound Pro ще се насладиш на шеметното потапяне с виртуалната 9.1.2 Surround Sound система. Подобренията на AI процесора ти дават мощен Dynamic Sound Booster, докато Adaptive Sound Control балансира звука според жанра в реално време за богата яснота.
 
 
Сцените блестят с реалистични цветове
100% обем на цветовете засилва богатите нюанси, а 100% прецизност на цветовете запазва нюансите, без да ги изкривява (LG OLED панелът е сертифициран от Intertek за 100% прецизност на цветовете, измерена по CIE DE2000 със 125 цветови модела).
 
 
Dolby Atmos® и FILMMAKER Mode™ | Автентичните филмови сцени оживяват
Преобрази филмовата вечер. Изключително ярката картина на Dolby Vision се съчетава с функцията FILMMAKER MODE™ за запазване на замисъла на режисьора, като се оптимизира качеството на картината и се гарантира, че няма изкривяване или прекомерна обработка.
 
 
webOS 24 | Направи TV преживяването си свое
Наслади се на телевизор, който е създаден за теб, с функциите My Profile, AI Picture Wizard, AI Concierge и Quick Cards (поддържаните менюта и приложения може да се различават в зависимост от държавата и да бъдат други при пускането на пазара).
 
 
Dolby Atmos® | Вълшебно аудио изживяване
Слушай как те заобикаля действието с несравнимата яснота, сложни детайли и пространствена дълбочина на Dolby Atmos.
 
 
Когато бързото действие не накъсва
Приготви се за победата с AMD FreeSync™ Premium, съвместимост G-SYNC®, честота на опресняване 120Hz и VRR. Сертифициран за "Отлична производителност при игра" и време за реакция от Intertek (VRR варира от 40Hz до 120Hz и се счита за сертифицирана спецификация на HDMI 2.1).
 
 
Изчистените линии създават елегантно впечатление
Невероятно фините форми задържат вниманието ви върху целия екран, без да те разсейват, като същевременно се съчетават чудесно с интериора на дома ти.
GeForce Now
 
Достъп до любимите ти игри
Хиляди игрови вселени на една ръка разстояние. Запознай се с огромна библиотека от заглавия за игри в облака и ги възпроизвеждай незабавно, без да губиш време за изтегляне или актуализации.
*В зависимост от държавата, поддържаните партньорства могат да се различават.
webOS Re:New
 
Усещането за новост се запазва по-дълго
Остани в течение с удобните функционалности и технологии чрез 4-те обещани актуализации на webOS в продължение на 5 години (WebOS Re:New Program поддържа общо 4 актуализации на webOS в продължение на пет години. Първото надграждане на webOS ще се извърши две години след покупката).
Game Dashboard
 
Функциите за управление са точно там, където ти трябват
Не спирай да използваш Game Optimizer и Game Dashboard (Game Dashboard се активира само тогава, когато и двете функции Game Optimizer и Game Dashboard са включени).
OLED Care
 
OLED Care | Удължи експлоатационния живот на OLED TV
Отпусни се и изпитай по-голяма наслада с интегрираната грижа за панела, която поддържа екрана като нов за по-дълго време.
Sustainability Program
 
Открий визията за утрешния ден на LG OLED
Избери това, което е полезно за планетата, с леки, био опаковки и глобални препоръки за устойчивост.
Different Sizes
 
Размери, подходящи за всеки стил
Открий размер за всяко помещение и предпочитание с гама от 55" до 77".

Характеристики
    • Диагонал Range От 70" и нагоре
    • Вид OLED TV
    • Диагонал 77 inches (195.58 cm)
    • Резолюция 3840 x 2160 4Κ Ultra HD
    • Честота на опресняване 100 Hz
    • Smart TV Да
    • WiFi Да
    • Цифров приемник DVB-T2
    • Сателитен приемник DVB-S
    • Мощност на колоните 20 Watt
    • Енергиен клас F
    • Обработка на сигнал α8 AI Processor 4K
    • Bluetooth Bluetooth 5.1
    • Интерфейс на свързване 4xHDMI 2.1, 1xCI Slot, 1xOptical Out, Bluetooth 5.1, RJ- 45 (Ethernet), 3xUSB 2.0
    • Тегло (с поставката) 23.4 kg
    • Размери с поставката 171.9 x 105.9 x 31.8 cm
    • VESA 300 x 200
    • Други характеристики Smart apps: Disney+ / Netflix / Youtube / Apple TV / Prime Video / Airplay 2. Timeshift. Dolby Vision. HDR 10
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >