Моята кошница

Turbo-X Android TV TXV-AU5095SMT 50" 4K Ultra HD

Android TV с резолюция 4Κ HDR за съвършена картина, Google Assistant, достъп до платформи за on-demand съдържание, Wi-Fi и Bluetooth® свързване за максимално забавление!
Каталожен номер: 4164806
579.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 29.92 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Изследвай един вълнуващ свят на съдържание, чрез 50" TV Turbo-X TXV-U5095, който съчетава абсолютното Smart TV изживяване с върхово качество на картината 4K HDR!

С технологии Dolby Vision/HDR10 за динамични цветове и по-реалистично усещане, резолюция 4K UHD за невероятна детайлност, 2600 CMP и MEMC за плавна, естествена картина дори в най-бързите екшън сцени и операционна система Android TV, която дава достъп до най-големите платфоми със съдържание (Netflix, Amazon Prime Video, Spotify и др.), за снимки, игри и популярни apps, TXV-U5095 отваря един прозорец, за да се забавляваш по нов начин!

С бърз интерфейс на свързване Wi-Fi/Bluetooth, практично дистанционно с вграден микрофон и бутон за гласови команди за Google Assistant, ще достъпиш интернет, докато кажеш "Ok, Google!"

Turbo-X Android TV TXV-AU5095 50” 4Κ Ultra HD
Yealink IP Phone Headset UH34 Dual
Операционна система
Android TV
Версията 11 на операционната система Android TV обогатява smart телевизора ти с неограничени възможности за навигация, гласов контрол и достъп до Google Play за максимално развлечение!
4K UHD Resolution
Резолюция на дисплея
4K Ultra HD
4K Ultra HD е четири пъти по-висока резолюция от Full HD (3840 x 2160 pixels) за прожекции с невероятна рязкост.
 
HDR10
Стандарт HDR
HDR10
Технологията, която ще подобри картината ти! Оптимизирайки производителността както в тъмните, така и в силно осветените части на всяко изображение, ще се наслаждаваш на още по-живи и реалистични резултати.
Dolby Vision
Технология
Dolby Vision
Turbo-X Android 4K TV поддържа стандарт HDR с Dolby Vision, предпочитана технология от най-добрите режисьори по целия свят!
Bluetooth 4.2
Интерфейс на свързване
Bluetooth® 4.2
Свързвай Bluetooth устройства към твоя телевизор за лесно, безжично забавление. Комбинирай го с безжични мишки, клавиатури, sound bars, headsets и gamepads, за уникално потребителско изживяване!
 
 
Android TV: Безкрайни опции!
Новата серия Turbo-X 4K Smart TVs Android TV (версия 11) предоставя съдържанието, което искаш, в момента, в който го искаш! Чрез една позната потребителска среда и достъп до Google Play Store, в който можеш да откриеш любими приложения, филми, предавания, игри и музика, с вграден Google Assistant за директен достъп до интернет с използването на гласови команди и Chromecast за непрекъснат поток на съдържание от съвместими устройства, откриваш, играеш и гледаш всичко с високо качество на картина и звук!
 
 
Резолюция 4K Ultra High Definition
Когато имаш 4K резолюция 3840x2160 pixels на 50-инчовия дисплей на Turbo-X TXV-AU5095, автоматично говорим за 4 пъти по-добро качество на картината от Full HD! Гледай любимите си филми, най-добрите viral videos и документални филми на National Geographic по-живо и реалистично от всякога, с резолюция Ultra HD!
 
 
Dolby Vision: Невероятно изживяване при гледане!
Като изключителна технология на Dolby Laboratories, Dolby Vision предлага страхотни подобрения като по-широк диапазон от яркост и дълбочина на цвета. Включва точни инструкции (metadata) за всеки кадър, така че можеш да гледаш сцените така, както ги е предвидил режисьорът на всеки филм, от комфорта на твоя дом!
 
 
HDR10 за несравнима картина!
HDR10 стандартът прави по-голяма разлика между най-светлите и най-тъмните участъци на изображението. Преходът между тях е много по-богат и прогресивен, тъй като има повече цветови тонове на екрана, по-голяма дълбочина на цвета и разбира се, по-висока яркост!
 
 
OK, Google!
Личният дигитален асистент Google Assistant се намира вече в ядрото на Android TV, следователно и в твоя Turbo-X 4K UHD TV! Готов е да приеме и изпълни всяка твоя гласова команда - за контрола на функциите на телевизора, безпроблемното търсене и възпроизвеждане на съдържание, за откриването на информация в интернет и за комуникацията ти с други smart устройства. Натискайки и задържайки бутона за микрофона на дистанционното, можеш да търсиш информация като например прогноза за времето или да гледаш любимото си видео в YouTube!
 
 
Покажи всичко чрез Chromecast!

Какво ще кажеш да можеш да гледаш филми и сериали на телевизора директно от компютъра или смартфона ти, лесно и без кабели? С технологията Google Chromecast можеш, тъй като позволява безжичното изпращане на аудиовизуален материал към Turbo-X 4K UHD TV, без да се натоварват по никакъв начин устройствата ти. Chromecast се поддържа от най-известните услуги като Netflix, YouTube и Spotify!

 
 
Netflix… на един "клик" разстояние!
"How to get away with murder", "Breaking bad", "Rain"… и списъкът с TV сериали и успешни филмови продукции не спира тук! С Netflix можеш да гледаш стотици филми и сериали, в желано от теб време. Необходима ти е интернет връзка и абонамент. Дистанционното на Turbo-X TV разполага с Netflix button.
 
 
MEMC Motion Smoothing
Технологията MEMC вмъква интерполирани кадри между реалните изображения, когато съдържанието се характеризира с ниска кадрова честота (low framerate) за премахването на явления като screen tearing и juddering, така че да се възпроизвеждат по-гладко бързите сцени и движения по време на спортни събития, моторни спортове и т.н.
Turbo-X Netflix Button
 
Бутон Netflix
Сега Netflix е на 1 клик разстояние! Дистанционното разполага с Netflix бутон, за да имаш достъп до 100000 заглавия (необходим е абонамент за услугата).
Chromecast
 
Google Chromecast
Разполага с вграден Chromecast, следователно можеш лесно да предаваш любимото си дигитално средство, като например YouTube или Netflix, от мобилно устройство на страхотния дисплей на Turbo-X TV. Можеш да стриймваш от Android, iOS (изисква се използването на приложения на трети производители) или от PC.
Turbo-X TV Wi-Fi
 
Безжично свързани!
Свържи Smart TV безжично към локалната си Wi-Fi мрежа и забрави за кабелите! Само с няколко клика можеш да имаш достъп до интернет, за браузване и video streaming от удобството на твоя диван.
 
Turbo-X TV DVB-T2
 
Цифров приемник DVB-T2
Оборудван с втората версия на цифровия приемник DVB-T2, за да гледаш цифровите канали с още по-добро качество.
 
Turbo-X TV Satellite
 
Светът в твоята "чиния"!
Сега имаш възможността да гледаш безплатните сателитни канали, свързвайки подходящата антена към вградения сателитен приемник.
 
Turbo-X TV PVR
 
Гледай отново и отново с PVR!
С функцията PVR можеш да гледаш любимите си предавания и филми, колкото пъти пожелаеш, тъй като можеш да ги запишеш на USB stick или твърд диск, за да ги достъпваш лесно във всеки един момент.

Характеристики
    • Диагонал Range От 49" до 50"
    • Вид LED-TV
    • Диагонал 50 inches (127 cm)
    • Резолюция 3840 x 2160 4Κ Ultra HD
    • Честота на опресняване 2600 CMP
    • Smart TV Smart Android
    • WiFi Да
    • Цифров приемник DVB-T2
    • Функция PVR Да
    • Вградена памет 8 GB
    • Мощност на колоните 20 Watt
    • Енергиен клас G
    • Bluetooth Bluetooth 4.2
    • Интерфейс на свързване 4xHDMI, 1xVGA, 1xCI Slot, 1xOptical Out, 1xHeadphones Out, Bluetooth 4.2, RJ- 45 (Ethernet), 2xUSB 2.0
    • Usb Media Player Да
    • Тегло (с поставката) 9 kg
    • Размери с поставката 113.5 x 72.3 x 25 cm
    • VESA 200 x 200
    • Други характеристики Chromecast. Timeshift. HDR 10. Dolby Vision. Smart apps: Android TV / Ert-Flix / Netflix / Youtube / Spotify / Apple TV
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >