Моята кошница

Turbo-X Digital Tuner DTR-400

Наземен цифров приемник с поддръжка на DVB-T2, възможност за свързване чрез HDMI/SCART и порт USB 2.0 за запис и възпроизвеждане на съдържание!
Каталожен номер: 4070208
59.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Поддържайки напълно цифров сигнал с кодиране Η.265 DVD-T2, но и по-стария стандарт DVB-T с кодиране MPEG-4/MPEG-2, наземният цифров приемник Turbo-X DTR-400 те въвежда в новата ера на цифровата телевизия с безупречна картина и отличен звук.

В предната си част разполага с порт USB 2.0, предоставяйки възможност за възпроизвеждане на видео и снимки от външно устройство за съхранение, като включва и изходи HDMI/SCART, за да се свързва с всички телевизори — по-стари и нови.

Поддържа технологии PVR и Timeshift, както и електронен програмен справочник EPG.

Turbo-X Digea Receiver
 
 
Прекрасен дигитален свят!
Преходът към цифрова наземна телевизия продължава да променя телевизионното изживяване, движено от иновациите и напредналите технологии. Имайки предвид съвременните изисквания, цифровият приемник Turbo-X DTR-400 е готов да ти покаже още по-добра цифрова картина. Поддържа новия DVB-T2 стандарт с H.265 кодиране и осигурява кристално чиста картина за съдържание с резолюция до Full HD (1920 x 1080 pixels).
 
 
Порт USB 2.0 и Media Player
С вградения порт USB 2.0 в предната част на Turbo-X DTR-400 имаш възможността да свържеш външно устройство за съхранение (напр. флашка USB или твърд диск, продават се отделно) с видеа и снимки, за да ги възпроизвеждаш на екрана на телевизора си — използвайки практичното дистанционно управление.
HDMI SCART
 
Свързване HDMI и SCART
Няма нужда да се притесняваш, независимо какъв телевизор имаш, по-нова или по-стара технология. Цифровият наземен приемник Turbo-X DTR-400 разполага с HDMI и SCART за безпроблемна употреба.
PVR Capable
 
Гледай отново и отново с PVR
Искаш да гледаш отново най-добрите моменти от последния мач на твоя любим отбор? С функцията PVR ще ги гледаш колкото пъти желаеш, тъй като можеш да ги запишеш на флашка или външен твърд диск за бърз и лесен достъп - по всяко време.
Timeshift
 
Спри времето с Timeshift
По време на най-интересния момент от наградите Oscar си, но си много гладен? С Timeshift можеш да направиш пауза, да хапнеш нещо набързо и да продължиш от същото място, за да разбереш кой е актьор на годината!

Характеристики
    • Съвместимост MPEG-4
    • Teletext Да
    • Интерфейс на свързване 1xHDMI out / 1xUSB 2.0 / 1xScart out
    • Други характеристики PVR ready
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >