Моята кошница

Microsoft Studio Platinum Laptop (Core i5 11300H/16 GB/512 GB/Iris X Graphics)

Гъвкава преносима система с уникален дизайн, която предлага разнообразие от начини на работа, за да проектираш и да се забавляваш с невероятни функции и графики!
Каталожен номер: 3902048
3949.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 121.76 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Дай воля на въображението си с най-мощния преносим компютър Surface Laptop Studio, проектиран, за да представи най-добрите характеристики и най-усъвършенстваните възможности на Windows 11.

Невероятно мощен и много гъвкав, помага ти да останеш продуктивен и последователен със сензорен дисплей PixelSense™ Flow (2400 x 1600 pixels, 10-point Multi-Touch), 4-ядрени процесори 11-то поколоение Intel® Core™ H Series, вградени видеокарти Intel® Iris® Xe или отделни 2-ро поколение **NVIDIA® GeForce RTX™, с до 16GB или 32GB памет и с 256GB или 512GB място за съхранение тип SSD (до 2TB в зависимост от версията).

Специалният дизайн на Microsoft Surface Laptop Studio ти позволява да покажеш креативността си чрез елегантния сензорен дисплей 14,4". Вдъхни живот на идеите си с едно студио от висок клас. Проектирай, пиши код или изпълнявай много задачи успоредно на един мощен професионален лаптоп. С място за *Surface Slim Pen 2 и зареждане ти позволява да покажеш най-доброто от креативната си същност.

 

*Продвава се отделно

** В конкретни версии

Microsoft Surface Studio
Microsoft Surface Studio
Процесор
Intel® Core™ i5-11300H
4-ядреният/ 8-thread процесор 11-то поколение Intel® Core™ i5-11300H (Tiger Lake, 10nm SuperFin) разполага с 8 MB Intel® Smart Cache и работна честота, която благодарение на технологията Intel® Turbo Boost 2.0 достига 4,4 GHz, за да се наслаждаваш на висока производителност, когато имаш нужда.
HP 250 G8
Видеокарта
Intel® Iris® Xe Graphics
Вградената в процесора видеокарта Intel® Iris® Xe Graphics ти предоставя задоволителна производителност в multimedia приложения и лек gaming, като консумира малки количества енергия.
Microsoft Surface Studio
Дисплей
PixelSense™ Flow 14,4"
Сензорният дисплей PixelSense™ Flow 14,4" (3:2) с резолюция 2400 x 1600 pixels (201 ppi) и честота на опресняване 120 Hz, предоставя удобна работна среда с цвета, детайлността и точността, от които имаш нужда за работата си.
Microsoft Surface Studio
Памет
16 GB LPDDR4x
С 16 GB памет LPDDR4x, лаптопът работи изключително гладко, осигурявайки безпроблемен multitasking, дори и gaming.
Microsoft Surface Studio
Съхранение
512 GB SSD
Благодарение на SSD, ще се наслаждаваш на скоростна реакция на всяка твоя команда, гладко преминаване от приложение към приложение, бързо стартиране, безшумна работа с ниски температури и ниска консумация.
 
 
Създаден за постижения

Можеш да ускориш изпълнението на задачите, да управляваш сложни данни и да създаваш зашеметяващи 3D илюстрации. С мощни 4-ядрени процесори 11-то поколение Intel® Core™ H Series, с видеокарти Intel® Iris® Xe или 2-ро поколение *NVIDIA® GeForce RTX™, осигурява по-висока графична производителност от всеки друг Surface. Позволява ти да работиш комфортно с програми като Adobe® Premiere® Pro, Photoshop®, Lightroom®, Autodesk® AutoCAD®, Dassault SOLIDWORKS™ и др.

 

*При определени модели

 
 
Страхотни творения, безупречна комуникация
Води си записки, скицирай в моменти на вдъхновение и проектирай така, сякаш пишеш с химикалка върху хартия върху сензорния дисплей 14,4" 120 Hz. Също така, с усъвършенстваната камера и микрофоните със студийно качество ще изглеждаш и ще се чуваш безупречно при всеки разговор в Microsoft Teams, така че да можеш да комуникираш без усилие с колеги, приятели или роднини.
 
 
Дисплей 14,4", който можеш да видиш и усетиш

Наслаждавай се на реалистични цветове и контраст на красивия, фабрично калибриран сензорен дисплей PixelSense™ Flow (2400 x 1600 pixels, 10-point Multi-Touch), както и на по-плавно скролиране и по-бърза реакция при докосване с честота на опресняване до 120 Hz.


*При определени модели

 
 
Най-доброто изживяване с дигитална писалка до момента!

Води си записки и чертай с по-голяма прецизност със *Surface Slim Pen 2 върху дисплея 120 Hz. Тактилният мотор в *Surface Slim Pen 2 осигурява усещането за писане и рисуване, което ти харесва на хартия на самия дисплей! Сега виждаш по-ярко бяло, по-тъмно черно и впечатляващи детайли благодарение на поддръжката Dolby Vision® при определено съдържание.


*Продава се отделно

 
 
Провеждай видео разговори с невероятни картина и звук!
Покажи кой си в действителност пред камерата с HD 1080p видео, което подобрява точността на тона на кожата. Гласът ти звучи кристално ясно с двойните студийни микрофони. Направи ъпгрейд на камерата и микрофоните си до студийно качество за невероятно изживяване по време на комуникация.
 
 
Подобри гейминга!

Играй най-новите заглавия с графики, които предизвикват реалността! Благодарение на поддръжката DirectX 12 и на видеокартите *NVIDIA® GeForce RTX™, ще се наслаждаваш на невероятно качество на картината и отлично представяне.


*При определени модели

Microsoft Surface Studio
 
Начин на работа, който променя живота ти
Работи по начина, по който желаеш, независимо дали създаваш код на мощен професионален лаптоп, изпълняваш много задачи под идеалния ъгъл, или даваш живот на идеите си на едно студио от висок клас.
Microsoft Surface Studio
 
Мощно трорческо платно

Проектирай, пиши и скицирай с дигиталната писалка в режим на студио. *Surface Slim Pen 2 се свързва магнитно, съхранява се и се презарежда под клавиатурата, така че винаги да бъде налична и готова за работа, когато си и ти!


*Продава се отделно

Microsoft Surface Studio
 
Работи в движение през целия ден

Автономията на батерията достига 19 часа (до 18 часа с видеокарта *NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Ti или *NVIDIA® RTX™ A2000). Бързият, надежден Wi-Fi 6 предоставя висока производителност.


*При определени модели

Microsoft Surface Studio
 
Лаптоп с висока производителност
Можеш да работиш удобно в режим на лаптоп с пълната клавиатура и прецизния touchpad, който предоставя лесно браузване.
Microsoft Surface Studio
 
Перфектният ъгъл
Плъзни екрана напред до идеалния ъгъл в режим на сцена, за да го закрепиш, да направиш презентация на клиент и да изпълняваш задачи с докосване, благодарение на динамичния текстилен конектор.
Microsoft Surface Studio
 
Базова станция от следващо ниво
Когато е в режим Scene и е свързван с до два външни монитора, Surface Laptop Studio се превръща в трети дисплей със сензорна функция и използване с дигитална писалка.

Характеристики
    • Операционна система Windows 11
    • Размер на дисплея 14.4 inches (36.58 cm)
    • Резолюция 2400 x 1600
    • Тип дисплей PixelSense Touch
    • Графична карта Вградена
    • Chipset производител на графичната карта Intel
    • Модел графична карта Iris X Graphics
    • Производител на процесора Intel
    • Технология на процесора Core i5
    • Модел процесор 11300H
    • Тактова честота на процесора 3.10 GHz up to 4.40 GHz
    • Брой ядра на процесора 4
    • Памет обем 16 GB
    • Тип памет LPDDR4X
    • Вместимост на твърдия диск 512 GB
    • Тип твърд диск SSD
    • Камера HD Camera
    • Мрежово свързване WiFi a/b/g/n/ax
    • Портове 2 x Thunderbolt 4.0
    • Bluetooth Bluetooth 5.1
    • Тегло 1.7 kg
    • Размери 22.8 x 32.3 x 1.89 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >