Моята кошница

Seagate External HDD 2.5" Backup Plus 1TB One Touch Light Blue

Модерен дизайн, вместимост 1TB, малки размери, усъвършенствани функции за backup и гъвкава съвместимост, всичко за сигурността на данните ти!
Каталожен номер: 3594971
139.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Снимки, филми, документи, данни от компютъра, смартфона, конзолата ти. Дигиталният ни свят се състои от хиляди малки и големи файлове, които се увеличават всекидневно с бързи темпове.

От Seagate вярват, че управлението на тези файлове, независимо от коя платформа произлизат, трябва да става бързо, лесно, ефективно и най-главното, без допълнително финансово натоварване. Затова създават премиум серията преносими твърди дискове с голям капацитет Backup Plus Slim, която ще ти помогне да балансираш нещата.

С изчистен, но модерен дизайн и гъвкав интерфейс на свързване (USB 3.0/2.0) позволяват лесното съхранение на всички твои необходими данни, като се придружават от специален софтуер, за да правиш backup копия на Windows и Mac системи с един клик!
Turbo-X
 
 
Изтънчен стил, голяма вместимост!
Новата серия преносими твърди дискове Backup Plus Slim на Seagate идва с модерен дизайн и алуминиева конструкция, допълвайки идеално твоя стил, за да съхраняваш и пренасяш годишните данъчни документи или непрекъснато нарастващите колекции със снимки с висока резолюция!
 
 
Интерфейс на свързване USB 3.0
Външните твърди дискове от серията Backup Plus предоставят съвместимост със стандартите USB 3.0 и USB 2.0, така че да можеш да ги използваш out-of-the-box с нови и по-стари десктопи/лаптопи, както и с операционни системи Windows и macOS.
 
 
Създаване на backup копия
В дома или в офиса, каквито и да са нуждите ти, преносимите дискове Backup Plus Portable предлагат серия полезни инструменти, за да създаваш backup копия с един клик. Предоставят ти възможност да програмираш автоматични резервни копия (Customisable Backup & Auto Sync) на почасова, дневна, седмична или месечна база, както и клониране на папки за непрекъснато, професионално управление на твоите файлове.
 
 
Сигурност от първия момент!
Независимо дали те интересуват снимки от ценен момент, или презентация на жизненоважно произведения, Rescue Plan те предпазва от непредвидени събития, с оценка на удовлетвореността на клиентите 95%. Ако някога имаш нужда от възстановяване на данни, специалистите на Seagate ще проверят устройството ти в безопасна среда (Clean Room), ще възстановят данните ти и ще ти го върнат (възстановяването на данни зависи от естеството на повредата на устройството).

Характеристики
    • Тип 2.5 inches
    • Вместимост 1 TB
    • Интерфейс на свързване USB 3.0
    • Цвят Син
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >