Моята кошница

Corsair Fan SP120 RGB Elite White

Безшумен вентилатор 120mm с 8 вградени RGB LEDs, специално проектирани перки (anti-vortex) за добър въздушен поток, съвместимост с iCUE Lighting Node CORE и софтуера iCUE на CORSAIR!
Каталожен номер: 3802043
41.99 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Your Guiding Light To Great Cooling: вентилаторът iCUE SP120 RGB ELITE Performance 120mm PWM на CORSAIR включва 8 addressable RGB LEDs, поставени във fan hub, осигурявайки необходимото охлаждане, но и визията*, от която се нуждае системата ти, за да впечатлява!

С технология CORSAIR AirGuide и полупрозрачни перки anti-vortex (антивихрови), осигурява отличен въздушен поток (47,73 CFM) и статично напрежение (1,46 mm-H2O), със скроост (RPM) до 1500 ±10%.

Съвместим е с контролера за осветление iCUE Lighting Node CORE (продава се отделно), както и със софтуера CORSAIR iCUE. В същото време нивото на звука не надвишава 28 dB(A), за да се наслаждаваш на многочасови и безшумни gaming сесии!

* Вентилаторите от серията iCUE SP120 RGB ELITE Performance се предлагат в черен и бял цвят.
iCUE SP120 RGB ELITE 120mm PWM Fan Single WHT
 
 
Технология CORSAIR AirGuide
Вентилаторите от серията SP RGB Elite използват антивихрови перки, за да насочват въздушния поток, подобрявайки охлаждането, независимо дали се използват за внос, износ, дали поставят се във водни охладителни системи, или в конвенционални охладители.
 
 
Впечатляващо осветление
Осем автономни addressable RGB LEDs са поставени в централния hub на вентилатора и се разпространяват навън чрез полупрозрачните перки, за впечатляващ и елегантен резултат. Комбинирай с iCUE Lighting Node CORE, за да създадеш реалистични светлинни RGB ефекти, вдъхвайки живот на системата си.
 
 
Имаш контрол!
Създавай ослепителни светлинни ефекти с вентилатора iCUE SP120 RGB ELITE 120mm PWM и мощния софтуер CORSAIR iCUE. Осигури на системата си динамично RGB осветление и възможност за синхронизиране с всички iCUE съвместими продукти на CORSAIR, с помощта на контролера за осветление iCUE Lighting Node CORE (продава се отделно).

Характеристики
    • Вентилатор 120 mm
    • Ниво на шум 28.0 dB
    • Тегло 126 g
    • Цвят Бял
    • Други характеристики Maximum Air Flow - 47.73 cfm. LED Color: RGB
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >