Моята кошница

Google Nest Hub 2 Grey Chalk

Повече контрол, повече забавление, повече помощ за всеки час от деня с 2-ро поколение Google Nest Hub!
Каталожен номер: 4041968
199.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Simple Smart Home Control: запознай се с Google Nest Hub (2nd gen), най-умната дигитална рамка, която си виждал до днес, с вграден Google Assistant, сензорен дисплей 7", три микрофона за отдалечено гласово разпознаване, сензор Motion Sense (Soli), Ambient EQ и за температура.

С интерфейс на свързване Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac (2,4GHz/5GHz), Bluetooth® 5.0 и вграден Chromecast осигурява достъп до популярни on-demand платформи като YouTube, Spotify и Netflix (необходими са активни акаунти или/и абонаменти за услугите). Също така дава възможност за отдалечен контрол на всички съвместими свързани помежду си устройства от една обща среда за управление.

Семплият дизайн и фините цветове подхождат на всяка стая. Дисплеят се адаптира към околната светлина, така че да не е твърде ярък или твърде слаб. Създаден с мисъл за околната среда, корпусът е направен от 54% рециклирана пластмаса!

Nest Hub (2nd Gen)
Easy Entertainment
 
Максимално забавление!
Информирай се за новите продукции на Netflix, гледай нови, но и любими видеа в YouTube, слушай музика чрез подобрения му високоговорител (50% повече бас в сравнение с предишното поколение Nest Hub) и много други.
Smart Home Center
 
Център на твоя умен дом
Само с натискане на един бутон – или с гласа си – контролираш стотици съвместими smart устройства от един централен дисплей. Поискай от Google hands-free помощ в дома си, с гласови команди като "Hey Google, turn on the lights".
Stay Connected
 
Поддържай семейството си свързано
Google Nest Hub (2nd Gen) ти помага със задачите. Провери календара си и създай напомняния. Необходима е връзка с WiFi мрежа, контакт и съвместимо мобилно устройство (Android, iOS).
From Dusk Till Dawn
 
От зори до здрач
С Google Nest Hub (2nd Gen) релаксираш, но и започваш деня си. Помага ти да се събуждаш с тихи звуци и приглушено осветление, за да направиш спалнята си по-удобна за сън.
 
 
Продължавай да слушаш, от стая в стая
Подобреният високоговорител на Nest Hub (2nd Gen) предоставя 50% повече бас от предходното поколение Goole Nest Hub. Създай групи с други колонки и дисплеи Nest за чист и мощен звук във всяка стая!
 
 
Просто махни с ръка…
Можеш да използваш Quick Gestures, за да контролираш много функции на Goole Nest Hub (2nd Gen). Възпроизвеждане или пауза на песен или видео, отлагане на аларма и спиране на таймер. Quick Gestures използват технология Motion Sense, за да разберат кога ръката ти се движи – без камера.
 
 
"Hands Free" помощ у дома
Поискай от Google да пусне музика или някое видео, да направи пауза на някоя песен, да промени силата на звука и много други. Активирай Nest Hub, за да включиш осветлението, да видиш кой е пред вратата или да усилиш термостата. С домофоните и камерите Nest, просто кажи "Hey Google, show me the front door camera".
 
 
Нежно събуждане…
Sunrise Alarm на Goole Nest Hub (2nd Gen) те събужда нежно. Постепенно осветява екрана и увеличава силата на звука на алармата. Страницата "Your Evening" ти помага да се отпуснеш през нощта и да се подготвиш за следващия ден. Заспивай под успокояващи релаксиращи звуци. Изключи осветлението в спалнята си, настрой термостата и алармите си и провери сутрешния си график – направо от устройството.
 
 
Информация за съня
Режимът Sleep Sensing (изисква абонамент) използва движение и звук, за да анализира начина, по който спиш. Научи кога си лягаш, кога се събуждаш и колко време си почивал. Всяка сутрин можеш да видиш обобщение на съня си в Goole Nest Hub (2nd Gen) или просто да попиташ "Hey Google, how did I sleep last night?".
 
 
Деактивирай микрофона!
Можеш да деактивираш микрофона на Goole Nest Hub (2nd Gen) във всеки един момент със специалния суич за микрофон. И разбира се, можеш да почистиш лесно историята на Google Assistant, когато поискаш.

Характеристики
    • Категория Voice Assistant
    • Други характеристики Voice Assistant: Google Assistant
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >