Моята кошница

Kiwi Design Leather Face Mask fot Oculus Quest 2

Удобна и хигиенична, маската за лице на Kiwi за Oculus Quest 2 е изработена от пластмаса, еко кожа и гъба с висока плътност!
Каталожен номер: 4047133
79.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Удобна и хигиенична, маската за лице на Kiwi за Oculus Quest 2 е изработена от пластмаса, еко кожа и гъба с висока плътност и еластична материя. Тя е мека, мие се и се почиства лесно. Направи продължителните VR игри по-хигиенични и сподели щастието със семейство и приятели.
Подложката от пяна за лице има дишащи отвори в долната част, които спомагат за намаляване на високата температура при игра и позволяват гъбата да се възстанови бързо. Здравата лицева интерфейсна скоба има дизайн на отдушници, който осигурява по-добра вентилация без проникване на светлина. Не се притеснявай от замъгляване на лещите дори след интензивни игри.
Дебелината на подложката Kiwi е 16мм, което е два пъти повече от останалите и разпределя натиска върху лицето по-равномерно, което намалява червените следи по лицето ти и осигурява едно по-комфортно изживяване.
Когато играеш игри, подложката за носа може да предотврати навлизането на светлина или прах, за да създаде завладяващо VR изживяване. Когато не играеш, можеш да поставиш подложката за лещи, за да запазиш и съхраняваш очилата по-добре.
 PlayStation 5 OD

Характеристики
    • Съвместимост Oculus Quest 2
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >