Моята кошница

Oculus VR Quest 2 128GB White

Оборудване от следващо поколение, усъвършенствани контроли, съвместимост с компютри, които поддържат виртуална реалност и лесна настройка: време е да преминеш на следващо ниво с Oculus Quest 2!
Каталожен номер: 3995410
699.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 36.12 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Очаквания без ограничения: с Oculus Quest 2 (128GB) можеш да играеш, да изследваш и да създаваш чрез заглавия и приложения за виртуална реалност, както никога преди!

Свържи се и играй без ограничения, използвайки компютър*, оптимизиран за висока производителност във виртуална реалност и свързвайки Oculus Quest 2 с лекия и гъвкав кабел Oculus Link, който ти позволява да се движиш свободно в помещението, в което играеш.

Инсталирай софтуера VR на Oculus на съвместим Gaming PC и изследвай библиотеката с игри и преживявания за Oculus Quest 2. Открий уникални заглавия, за да подобриш изживяването си!

*Виж тук препоръчителните спецификации.
Oculus Quest 2 256GB
 
 
Голяма процесорна мощ!
Наслади се на невероятна резолюция (1832 x 1920) и до 50% повече пиксели за безупречни графики на всяко око (в сравнение с Oculus Quest). Благодарение на подобрената рязкост, можеш да останеш съсредоточен, независимо дали се движиш или не. RAM паметта 6GB в комбинация с новата платформа Snapdragon™ XR2 на Qualcomm® осигуряват висока производителност. А благодарение на вградените високоговорители, ще се наслаждаваш на 3D звук (въз основа на локацията) от всяка посока!
 
 
Свързване с Oculus Link
Играй най-добрите игри и от двата свята с Oculus Link, високоскоростен оптичен кабел, който свързва съвместимия ти Gaming PC с all-in-one Oculus Quest. Кабелът и софтуерът Oculus Link ти дават възможността да използваш мощта на компютъра си, за да се наслаждаваш на впечатляващи графики и разтърсващи VR игри. Просто свържи оптичния кабел към компютъра си и към Quest, и си готов (виж стъпките тук).
 
 
Перфектно движение!
Наслади се на светкавични скорости на предаване на данни и вземи виртуалната реалност в свои ръце, с иновативните контролери Oculus Touch.
 
 
Поддръжка от Facebook
Quest 2 изисква използването на Facebook акаунт, за да се свържеш. Така, можеш да лесно да се срещнеш с приятелите си във виртуалната реалност и да откриеш общности от целия свят. Можеш да изследваш тази нова вселена с истинската си самоличност или да избереш ново име, създавайки уникален профил за виртуалната реалност.
 
 
Предаване от Oculus Quest 2
С Oculus Quest 2 можеш да прехвърлиш приятелите си в световете, които посещаваш във виртуалната реалност, осъществявайки директно предаване на съвместим телевизор или чрез приложението Oculus за смартфони.

Характеристики
    • Тип VR Glasses
    • Съвместимост PC / Smartphone
    • Опаковка Headset, Кабел и адаптор за зареждане, 2 x Touch Controllers
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >