Моята кошница

dji Mavic 3 Classic

Каталожен номер: 4091930
3199.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 98.64 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Създаден, за да вдъхновява: Улови невероятни моменти с легендарната камера от Hasselblad и се наслади на безпроблемен полет с многопосочно откриване на препятствия. Всяко подобрение на Mavic 3 Classic е нов, по-висок стандарт за въздушната фотография!

Новата глава на една стара легенда, Hasselblad проектира и изработва камерите на Mavic 3. L2D-20c може да прави снимки 20MP, има регулируема блендa f/2.8-f/11, динамичен диапазон 12.8 Stops и фокусно разстояние 24mm. Разполага с Vision Detection Auto Focus, естествено предаване на цвета, динамичен контраст в сенките, за да създаваш мечтани сцени.

Създавай страхотни видеа с максимална резолюция 5.1K или 4K/120FPS за изразителен slow motion. Улови до 1 милиард цвята с 10-битовия цветен профил D-Log! Осигурява по-естествени градации на цветовете на небето с повече запазени детайли за по-голяма гъвкавост при постпродукция.

Да летиш с Mavic 3 Classic никога не е било по-лесно! Със сензори за препятствия 360ο и мощен AI, може да се управлява дори в сложни среди. Ако Mavic 3 Classic изгуби сигнал или няма достатъчно батерия, се връща при собственика си. При идеални условия може да лети до 46 минути и да предава картина live 1080p/60fps!

 
DJI Mavic 3 Classic
DJI Mavic 3
Резолюция на камерата
5.1K/20MP

С резолюция на видео 5.1K @30 (H.264, H.265) и FOV 84° снимаш въздушни кадри с невероятно качество, като успоредно с това правиш снимки 20MP в JPEG/DNG (RAW).

DJI Mavic 3
Gimbal
3-axis

Камерата на дрона се разполага на 3-осова база, за по-голяма стабилност и точност, позволявайки движение Tilt от -135° до 100°, Roll от -45° до 45° и Pan от -27° до 27°.

DJI Mavic 3
Live Streaming
Live View FHD

С интерфейс на свързване 2.4/5.8 GHz Auto-Switching се наслаждаваш на Live View с изключително качество на изображение и резолюция до 1080p60.

DJI Mavic 3
Обхват
До 30 километра

Обхватът при заснемане и гледане на видео достига 15 километра (FCC). Може да достигне 30 километра без live video.

DJI Mavic 3
Контролер
Контрол на дрон и камера

Обновеният контролер има място за твоя смартфон (Lightning, microUSB, USB-C) в горната част, както и голяма автономия до 6 часа или 4, ако зареждаш мобилния си телефон чрез него, за да контролираш напълно дрона и функциите на камерата.

 
 
Създаден, за да вдъхновява
Емблематичният шведски гигант във фотографията - Hasselblad - създава само за серията Mavic 3, въздушната камера L2D-20c, интегрирайки сензор 4/3 CMOS с професионално качество в невероятно малко пространство. Hasselblad разработва не само хардуера, но и софтуера на камерата, извеждайки качеството на изображение на ново ниво.
 
 
Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS)
За да се гарантира, че Mavic 3 Classic улавя естествени цветове по същия начин, както другите камери на Hasselblad, обективът L2D-20c приема същите стандарти и е калибрирал всеки пиксел на сензора, с вградения HNCS. Десетилетия фотографски опит осигурява живи, естествени цветове с едно натискане на затвора, позволявайки ти да улавяш спиращи дъха пейзажи или вечерно сияние без необходимост от обработка на цветовете или предварително зададени настройки.
 
 
Професионално заснемане
Запиши отделни подробности. Технологията Supersampling позволява 4K/60fps видеозапис. 10-bit D-Log осигурява естествени градации на цветовете със запазени повече детайли в светлините и сенките за по-голяма гъвкавост при редактиране. Предоставя висок динамичен диапазон чрез HLG, който отговаря на различни устройства и предоставя кадри, които не изискват синхронизиране на цветовете. Режимът за нощно видео оптимизира (намалява шума) кадрите за по-ясни снимки при сценарии с ниска осветеност, като залез или изгрев.
 
 
Повече време за полет
Mavic 3 Classic е съвместим с батериите Mavic 3-Series, позволявайки 46 минути летателно време. По този начин ще имаш повече време за създаване и няма да се тревожиш за нивата на батерията.
 
 
Многопосочно откриване на препятствия
С APAS 5.0, когато Mavic 3 Classic лети, може да засече евентуални препятствия във всички посоки и да ги избегне бързо. Дори неопитни пилоти могат да осъществяват безопасни полети и да правят изключителни кадри и при най-сложните сценарии.
 
 
Опростен полет
Високата точност на позициониране при левитация прави Mavic 3 Classic изключително стабилен. Това не само осигурява по-ясни кадри с дълга експозиция, но също така помага за запис на по-плавни timelapse видеа. Управлявай Mavic 3 Classic с Cruise Control, за да летиш във всяка посока, без да се налага постоянно да натискаш контролните лостове. Това улеснява полета, като същевременно помага на камерата да се движи по-плавно, намалявайки вибрациите, създавани по време на ръчно управление. С усъвършенствания RTH, Mavic 3 Classic автоматично определя оптималния маршрут за връщане до началната си точка и го изпълнява бързо. 
 
 
O3+
С новата система O3+ имаш пълен контрол на полетите! С 46 минути удължено време за полет, наслади се на live video от Mavic 3 Classic при 1080p/60fps на разстояние до 15 километра. Освен това тази функция прави Mavic 3 Classic по-чувствителен към твоя контрол.
DJI Mavic 3
 
Active Track 5.0

Задръж видео обекта в центъра на кадъра и остави дрона да го следва. С ActiveTrack 5.0 записваш екстремни спортове с качество на екшън филм!

DJI Mavic 3
 
Премиум периферия

DJI разполага с голяма гама премиум периферия като контролера DJO RC Pro, филтри ND за камерата, мобилни зарядни и чанти. Винаги можеш да откриеш това, което търсиш. 

Характеристики
    • Камера Да
    • Резолюция на камерата 5.1K: 5120x2700 pixels
    • Обхват До 30 km
    • Издържа до 46 min
    • ISO 100 - 6400
    • Максимална скорост 12 m/s/ 8 m/s (при издигане)/ 6 m/s (при спускане)
    • GPS Да
    • Сензор 4/3" CMOS
    • Резолюция на снимка 20 megapixels
    • Скорост на затвора 8 -1/8000 sec
    • Тегло 895 g
    • Други характеристики Безжичен контролер
    • Допълнителни характеристики Active Track / Quick Shots / Return to Home / Mastershots / Obstacle Avoidance
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >