Моята кошница

Asus WiFi Router AX 5400 Zen XD6 (2-pack)

Каталожен номер: 3962717
849.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 32.07 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Едно от най-добрите решение, за да имаш бърз и сигурен WiFi в дома си, с намалена латентност и без "мъртви зони", това е серията ZenWiFi XD6 на ASUS.

Системата се състои от два рутера ASUS AX5400 WiFi 6 (574+4804 Mbps) с иновативни технологии, които можеш да поставиш на ключови места в твоя дом, за да се наслаждаваш на високи скорости, ниска латентност, надеждност и възможно най-добро покритие. Системата "AiMesh WiFi 6" на ASUS (с технология MIMO, 2.4GHz 2x2/ 5GHz 2x2) може да покрие големи пространства и домове, с пакета от два рутера, който покрива 5 стаи и поне 500 квадратни метра.

Поддържа WiFi 6 за бързо свързване и може да управлява голям обем данни дори и за 8K streaming. И всичко това с характерна лекота при настройка. Също така, системата разполага с характеристики Smart Home чрез IFTTT и Amazon Alexa, като всеки модул включва четири LAN порта със скорост Gigabit за кабелно свързване с висока скорост.

ASUS ZenWiFi XD6
 
 
Пълно покритие
Централният модул обхваща площ от приблизително 250 квадратни метра и повече от три стаи. Пакетът с двата рутера покрива около 500 квадратни метра и повече от 4 стаи.
 
 
WiFi 6 за 8K streaming!
С честотна лента (bandwidth) общо до 5400 Mbps, AX5400 WiFi 6 е до 2.2x по-бърз от рутерите с технология WiFi 5. Благодарение на изключително високата скорост, можеш дори да стриймваш видео с резолюция 8K.
 
 
Гъвкавост при наименуване на мрежите
Системата ZenWiFi ти дава възможността да избереш как да наименуваш домашните си безжични мрежи: можеш да дадеш едно име за всички или отделни имена за всяка честотна зона. Изборът е твой.
 
 
Инсталация в 3 стъпки!
Само на 3 стъпки си от това да се насладиш на най-бързата безжична домашна мрежа! Изтегли ASUS Router app на мобилния си телефон. Активирай ZenWiFi XD6, създай име за безжичната мрежа, както и администраторски акаунт (admin). Изчакай 3 минути и си готов! Инсталацията на рутерите е изключително лесна благодарение на автоматичната синхронизация помежду им.
 
 
По-безопасен Internet за всички
С AiProtection Pro с Parental Control (родителски контрол) безплатно, можеш да бъдеш спокоен, тъй като предпазва най-малките членове на семейството от "злините" в Internet. Благодарение на приложението на ASUS, можеш да следиш какво се случва в домашната ти мрежа.
 
 
Естетика, която пасва навсякъде
ASUS ZenWiFi XD6 работи безпроблемно с всички съвременни smart-home системи - включително уменията на Alexa или с IFTTT.
 
 
Технология AiMesh
Дори ако не знаеш много за технологията, инсталацията на една AiMesh система като ASUS ZenWiFi XD6 е изключително лесна, тъй като се предлагат много автоматизации. Успоредно с това, опитните потребители ще оценят разширените мрежови функции, които се предлагат.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >