Моята кошница

Belkin Wireless Charger 1 Port Black Stand 15W

Бързо безжично зареждане до 15W за всички съвместими с Qi протокола устройства, с качествена конструкция и гаранция от Belkin!
Каталожен номер: 3643778
89.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Simplify Life With Better Charging: сертифицираното зарядно устройство BOOST↑CHARGE™ 15W Wireless Charging Stand е идеално решение за зареждане на устройствата ти, в дома или в офиса!

Предоставя до 15W за оптималното безжично зареждане на всеки смартфон, съвместим със стандарта Qi. Също така, разполага с LED индикация, която те информира за правилното поставяне и зареждане на устройството, както и за зареждането на батерията. Двойните намотки минимизират смущенията, гарантирайки, че функциите на телефона ти няма да бъдат нарушени, както и продължителността на живт на батерията.

Когато не се открива чуждо тяло между устройството и зарядното, LED индикацията променя цвета си в оранжево. Belkin BOOST↑UP™ Wireless Charging Stand 15W зарядното е съвместимо с технологията Quick Charge 3.0, придружава се от кабел USB-A to micro-USB (1,2m) и зарядно QC™ 3.0 24W.

* Зарядното BOOST↑CHARGE™ 15W Wireless Charging Stand не е съвместимо с iPhone 12 mini. Повече информация за поддържаните модели тук.
BOOST↑CHARGE™ 15W Wireless Charging Stand
 
 
Непрекъснато и стабилно зареждане!
Qi е стандарт за безжично зареждане, който принадлежи на Wireless Power Consortium. Целта му е да предостави лесно и безопасно безжично зареждане, осигурявайки едновременно с това съвместимост с всички устройства (Apple, Samsung и др.), които го поддържат. Всички безжични зарядни на Belkin са проектирани така, че да отговарят на стандартите за безжично зареждане Qi, както са определени от WPC. Belkin BOOST↑CHARGE™ 15W Wireless Charging Stand е съвместимо с повечето тънки, пластмасови калъфи (до 3mm).
 
 
Откриване на чужди предмети
Една LED индикация те информира, че телефонът е поставен правилно на стойката и се зарежда. Също така те информира за чужди предмети (ключове, монети, дебитни карти), които се намират върху безжичното зарядно и могат да повлияят на зареждането. Откриването на чужди обекти (Foreign Objet Detection - FOD) спомага за това зарядното да не изразходва излишна енергия и топлина, която може да повреди твоя смартфон и други чувствителни на топлина предмети.

Характеристики
    • Съвместимост Smartphones
    • Тип Безжично зарядно
    • Цвят Черен
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >