Отключи
цветовете на Света

Основни характеристики

Подобри картините
и звука до реалистични нива

Виж колко впечатляващи могат да бъдат филмите и предаванията, когато се съчетава мощността на процесора 4K HDR Processor X1™ с технологията Acoustic Multi-Audio™.

ВИЖ ТУК

ВИЖ С КАКВО СЕ ОТЛИЧАВА

Sound-from-Picture Reality™

Системата Acoustic Multi-Audio™ прибавя два туитера, които поставят звука в задната част на телевизора в колоните за басове, за да излиза звукът от картината, благодарение на технологията Sound-from-Picture Reality™. Чрез синхронизирането на картина и звук, зрителното изживяване става още по-добро.

ВИЖ ТУК

Един чип с невероятен реализъм

С Object-based HDR remaster, процесорът 4K HDR Processor X1™ на Sony възпроизвежда подобрена дълбочина, текстури и естествени цветове. Ще видиш чисти цветове с по-високи нива на яркост за изключително реалистични картини.

ВИЖ ТУК

Създаден, за да задържи
вниманието върху картината
Следващ
Предишен

Открий отново всеки
детайл с качество 4K

С 4K X-Reality™ PRO, картините се скалират почти до реално качество 4K за уникална точност. Картината се подсилва и подобрява в реално време, разкривайки допълнителни детайли при книгите и архитекурата на библиотеката.

ВИЖ ТУК

Яркостта на живота
се разкрива с повече цветове

Гледай живи & реалистични цветове. Дисплей TRILUMINOS™ картографира цветовете от по-голяма палитра, възпроизвеждайки точно всеки цвят и нюанс на спектъра.

ВИЖ ТУК

Гледай Netflix на 4K HDR

Технологията High Dynamic Range подобрява динамичния спектър, осигурявайки картини, за които няма да повярваш на очите си. Тонира областите с тъмни сенки и ярката слънчева светлина за точно предаване на цветовете. Така се виждат детайлите, които не се виждат при други условия.

ВИЖ ТУК
Кажи не на кабелите

Скрий добре кабелите в основата и ги захвани на едно място с приложената кукичка за кабели.

ВИЖ ТУК
Открий нови светове със скоростта на разговорите си

Намери съдържанието за забавление, за което мечтаеше като просто изразиш собствените си желания. Благодарение на иновативния гласов контрол на Android TV™ на Sony, се наслаждаваш на филми и предавания от приложения или източници на сигнал.

ВИЖ ТУК
Лесно управление със смарт дистанционно

вържи декодери и други устройства чрез HDMI на телевизора и избери от смарт дистанционното. По тънък, заоблен дизайн с вграден микрофон с гласов контрол и подобрено оформление на бутоните за по-лесна употреба.

ВИЖ ТУК

Освободи забавлението

Любимите ти приложения на твоя телевизор. Открий всичко, което търсиш: последните филми в мрежата, игри и телевизия.

ВИЖ ТУК
  • Netflix

    Филми, документални филми и най-новите сериали.

  • Youtube™

    Открий видеоклипове, канали и създатели на съдържание.

  • Филми/TV Google Play™

    Най-новите ленти на твоя екран.

  • Sony Select

    Открий избрани приложения на Sony.